onsdag 20 juli 2011

Hej då Sverige!

Snabbt har tiden gått sedan vi kom hem till Sverige. 5 och en halv vecka har svischat förbi. Vi har haft det supermysigt både hemma i huset, med fest för Fredrik, soliga och härliga veckor i sommarstugan med mormor och morfar, mysiga dagar med familjen N i Huskvarna och träffat massa gamla kompisar. Där kan man tala om att tiden har gått. 18 år sedan jag träffade H, 16 år sedan jag träffade N och 9 år sedan jag träffade A. Att kunna prata som om det var igår man träffades känns helt otroligt!

Känns lite tungt att lämna ett så vackert och ljust sommarsverige och alla här. Så det är helt klart med blandade känslor som vi lägger oss och sover i våra sängar den här sista natten. Vi längtar efter att träffa Fredrik förstås. Så här länge har inte Fredrik och jag varit ifrån varandra på 19 ÅR! Och så ser vi fram emot att åka på semester till Sri Lanka på måndag.

Försöker tänka tillbaka på kvällen innan vi åkte till Indien förra året. Hur kändes det då och hur känns det nu? Vilka minnen vill man ta med? Vilka dofter vill man bevara i minnet? Vad gör man av sista dagen (på länge) i sitt hus och hem?

Idag har varit en härligt, solig dag. Med sol på altanen och på eftermiddagen åkte vi och badade på Lögarängsbadet, Karolinas kompis A var med oss. Mumsade på en Magnum Strawberry White också!


Hej Då Sverige (vi ses igen) och God Natt!

1 kommentar:

  1. Oj, gick sommaren sâ fort! Det får bli en golfrunda i Bangalore sâ smâningom. Ha en trevlig semester. Eva

    SvaraRadera