söndag 23 oktober 2011

Premiärtur i Rickshaw

Tänk att det skulle behöva gå 14 månader innan vi åkte rickshaw för första gången! (OK vi har åkt cykel-rickshaw i Delhi!) Tänk att det skulle behövas att W skulle firas och att alla chaufförer skulle till flygplatsen på natten så vi hade inte hjärta att låta dem jobba hela kvällen! En kort sträcka är det till Forum Value Mall från oss men tjejerna vill så gärna åka rickshaw så vi promenerade utanför grindarna och tog en rickshaw därifrån. 30 rupies betalade vi. In med tre tjejer i en rickshaw och de tre mammorna i den andra. Många skratt blev det, även om vi fick lite ångest när vi inte såg tjejernas rickshaw. Tänk om föraren åkte iväg med dem! God middag (vid två separata bord). Restaurangen överaskade med tårta med fyrverkeri och sång till W. Glada tjejer som beställde in goda mocktails! Mammor som köpte "kompis-halsband" av kamelben! Rolig hemresa där vi för att få åka lite extra rickshaw guidade förarna fel i Palm Meadows ända tills han upptäckte det och blev lite arg. Ännu mera skratt på hemvägen! Tjejerna sov över hos W och hade fnissat och spelat spel till klockan 4!







Igår var vi också en sväng till city för att kolla på mattor från Kashmir. Två affärer hanns med. Fick gott te när de visade mattor. Kändes som Turkiet. Fick också en skymt av kön till nya metron. En annan dag åker vi den! God och prisvärd lunchbuffe på Oriental Spice! Eller vad sägs om 1349 rupies = mindre än 200 kr för 4 bufféer plus dricka! 
Efter bara tre timmars sömn ringde klockan och jag och Ramesh åkte till flygplatsen för att möta familjen S. Overkligt och kul att de var på väg och skulle hämtas. Kul att få se dem på flygplatsen. Idag har vi haft en lat och skön dag här i Palm Meadows med brunch på klubben (efter att familjen S sovit ut), Fredrik och J spelade en tennismatch (18 år sedan senaste!), bad i poolen och lite Indiskt TP hemma. Imorgon är vi redo att visa mer av Bangalore och Indien!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar