måndag 13 juni 2011

På Svensk mark igen!

I lördags hade vi en hektisk dag. Alexander skulle iväg på födelsedagskalas i ett annat område. Tog kanske 20 minuter att åka dit. Därifrån åkte vi till Karolinas amerikanska vän E i ett ANNAT område, kanske 30 minuter för att ta sig dig. Karolina lämnade jag där eftersom det var sista gången de träffades. E ska åka hem till Salt Lake City och lämnar ett stort tomrum efter sig hos Karolina. De har trivts bra ihop ända sedan vi kom i augusti. Hem till Palm Meadows och hämta Fredrik för en tur till Decathlon (sportaffär) för att handla lite smått och gått (tennisracket till mig, nya tennisskor till Fredrik och simglasögon till barnen). Och nu hade det gått 3 timmar, alltså dags att åka och hämta Alexander från kalaset. Sedan hem och packa ner i resväskorna. Hade tagit fram alldeles för mycket kläder och fick sortera bort lite.... Dock glömde vi Karolinas presenter till sina kompisar...Som hon jobbat med i flera månader... Stort drama.... Men de stod inte bland det som skulle packas och kom alltså inte med. Ramesh körde till E´s hus för att hämta Karolina när hon hade lust att åka hem. Vi andra bytte om och gick till C o R som hade bjudit in till grillfest. Där åt och drack vi och hade trevligt till 23.00 då vi tyckte det var dags att gå hem och packa det sista innan Ramesh skulle komma och hämta oss två timmar senare. Karolina dök upp vid 5-tiden efter att Ramesh hämtat henne. Skönt att hon känner sig trygg med Ramesh och att han kan åka och hämta själv.

Resan hem gick bra. Vi flyger över Doha vilket gör 4 + 6 timmar i luften. Tacksamt att vi kommer in i loungen i Doha hela familjen och kan äta lite extrafrukost och ta det lite lugnt innan nästa flight.

Inte utan att det nästan kom en liten tår vid inflygningen till Arlanda. Så härligt att se Sverige igen. Ett Sverige som visade sig från sin bästa sida. Klarblå himmel och sol! Konstig känsla som man får när man kommer på Arlanda. Då känns det som om man kommit hem från semester. Samma känsla infinner sig när man får se sitt hus. Så skönt att huset står och väntar på oss. Som att stiga in i sitt "gamla" liv igen.

På kvällen satt vi hos grannarna insvepta i varsin fleecefilt och drack lite skumpa. Mysigt och trevligt! Karolina hoppade av längtan innan bästisen A kom hem. Vi var iväg till ICA-ettan och köpte ost, skinka och gott bröd! Bästa frukosten sedan Hyatt Regency i Delhi sa Fredrik! Pizzor från 55:ans hann vi också med igår. Även om Karolina konstaterade att både Dominos och Pizza Hut håller samma klass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar