fredag 10 juni 2011

Sommarlov och avsked

Många avsked har det varit senaste veckan för oss alla. I och L som åkte hem i måndags och igår åt vi lunch med vännen A som åker hem i natt och inte kommer tillbaka efter sommaren. Kommer att sakna henne och allt vi gjort tillsammans. Vi kom ju till Bangalore samma dag i augusti förra året och har hunnit med en hel del tillsammans, mosaikkurs, Commercial Street, Raja-market, bruncher, luncher, middagar med familjen och en hel del annat. Så A lämnar ett tomrum efter sig när vi är tillbaka i augusti. Karolinas bästa vän amerikanska E åker tillbaka till Salt Lake City efter två år här och hennes andra kompis A ska byta skola till TISB. Så många tårar hade rullat hos tjejerna igår. Avsked också av lärarna, Karolinas Ms Mohua flyttar till Hong Kong och Alexanders fröken ska ha barn. Men nya lärare hade det blivit ändå till hösten eftersom de byter varje år. Karolina hinner träffa E och A imorgon en sista gång







Idag var sista dagen i skolan och alla barnen skulle visa sina föräldrar sina portföljer med allt de gjort under året. Så både Fredrik och jag åkte med ut till skolan idag för detta. Kul att se allt de gjort och vissa läxor kommer man ihåg extra noga, som de vi gjorde på hotellet när vi precis kommit hit. Karolina och Alexander fick sina 12-sidiga omdömen igår och det är inte utan att man blir rörd och stolt när man läser dem. Vilka framsteg på 10 månader på ett nytt språk! Firade att sommarlovet är här gjorde vi sedan med god lunch på Italienska Toscano. Bilder på efterrätterna kommer här!





Imorgon natt åker vi hem till Sverige! Har lagt fram MASSOR av kläder på golvet. Vet att inte ens hälften av det kommer att användas. Men man vet ju aldrig..... Och speciellt inte med Sverige där det ena dagen är 25 grader och and 9 grader.... Men hur som helst snart är vi på väg och det ska bli så kul!

Imorgon blir det nog tyst på bloggen eftersom Alexander ska på kalas i ett område, Karolina ska till E i ett annat och sedan ska vi hinna med grillfest hemma hos C och R innan det bär av till flygplatsen!
Så snart är Ekdahls i Västerås och Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar