lördag 10 december 2011

Äntligen guld - SPORTS DAY!

Försöksheaten i tisdags slutade med en hedersam fjärde-plats för Alexander  i finalen på 60 meter, plats i finalen på 100 m och plats i stafettlaget på fredagen.
Sports Day inleddes med en invigning som eleverna tränat på i många veckor. Alla barn från prep 1 till klass 5 deltog med olika "danser". 
Efter den maffiga invigningen tog tävlingarna vid. Alexander sprang till sig en femte-plats i finalen på 100 m.
Sedan var det dags för stafetterna, 4 x 50 meter, där Alexanders hus Phoenix var i ledning hela loppet. En ganska händelserik stafett får man väl säga, ett lag tappade pinnen och treans bästa sprinter som trillar. Phoenix bärgade guldet och Alexander var en mycket stolt och glad guldmedaljör! Tycker han var värd det guldet efter 2 finaler!
Ganska stora framgångar för de svenska barnen blev det även i fredags. Och vi tyckte själva att svenskar var bästa heja-klacken!









På kvällen var det dags att fira Karolinas vän K´s 12-årsdag. Så mammorna och de tre tjejerna packade in sig i bilen och började med fiskspa i det nya shoppingcentret. Därefter åkte vi till ett annat nyöppnat shoppingcenter och åt på mexikansk restaurang. Goda förrätter och god sizzling fajitas. En överaskningsefterrätt med ljus i och lite sång för födelsedagstjejen blev det också! Denna gång satt vi alla vid samma bord, efter önskemål från tjejerna.  Alla män och syskon åt hemma hos familjen W.  Trevlig kväll! Tjejerna sov sedan över och fnissade stora delar av natten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar