tisdag 6 december 2011

Sports Day dag 1

Idag var det så dags för skolmästerskap i friidrott för Alexander. Det var försöksheat och en del finaler. En del finaler sparas till den riktiga sports day på fredag. Som ska invigas med buller och bång á la OS! I flera veckor har klasserna 1-5 tränat på sina nummer. Alexander sprang 60 meter, 100 meter, kastade liten boll och hoppade längd! I både 60 meter och i 100 meter kom han till final. Finalen på 60 meter gick idag och det slutade med den trista fjärde-platsen! På fredag springer han final på 100 meter. Och då håller vi tummarna igen. Medaljerna rasade annars in till de svenska barnen som totaldominerade tävlingen!

Jag hade bakat kladdkaka som jag hade med mig. Vi hoppade över "skollunchen" och bad istället Ramesh åka och köpa chips och vatten! Näringsriktig lunch? Som känns i mitt huvud nu....

Vår nyinköpta tandor-grill har smorts in med en blandning av banan, senapsolja, spenat och sockerrör idag! Varför denna blandning? Kanske ska ta reda på varför! Detta bara inför första gången den används! Tack och lov slipper man göra det varje gång!