söndag 17 juni 2012

Brunch och full fart!

Idag har vi tillbringat eftermiddagen på Hotell Oberoi och ätit en fantastisk brunch. En fin avslutning på våra två år här. Att äta brunch kommer vi att sakna. Idag var det bara med familjen, och det var så mysigt att tillsammans äta och njuta av all den goda och lyxiga maten. Brunchen på Oberoi är bäst! Alla dessa små tallrikar med små delikata rätter är en njutning! LOVE IT!




Fars dag i Indien idag. Karolina och Alexander gjorde en fin kockmössa till Fredrik! I <3 Papa!




 Alexander är fotograf av fotot nedan på Karolina!

Brunchen avslutades med att vi fick in en tårta av hotellet med texten" Bon Voyage". Tack! Det är ett femstjärnigt hotell!

I går hade vi en lång och intensiv dag. Den startade med ett tandläkarbesök kvart över nio. Nu är allt på plats och det känns bra! Sedan körde vi ett tokrace inne i city med besök och hämtning hos flera skräddare och mängder av olika butiker som skulle besökas "en sista gång". De "sista" inköpen gjordes. Vi tog ett break med lunchbuffé på Oriental Spice. Och på den timma som vi hade mellan vårt race och middag på kvällen en god kopp kaffe på Coffee Bean i nyöppnade shoppingcentret 1 MG Road. De nyinköpta gardinerna trillade ut i säkerhetskontrollen och blev alldeles smutsiga. Säkerhetspersonalen höll sitt löfte. En timma senare fick jag tillbaka rena gardiner!

På kvällen hade Fredriks ledningsgrupp ordnat middag för familjerna på en takrestaurang på MG Road. En trevlig kväll tillsammans med fyra indiska familjer. Och kul att se centrala Bangalore från ovan! Jag måste erkänna att jag frös. Monsunregnet kom och kylde ner luften. Med lite vind gjorde det att de 25 graderna kändes kallt! Vi kommer att frysa!

Väl hemma efter 14 timmar i city satte vi igång och packa. Och packade gjorde vi halva natten! Inte mycket kvar nu som ska ner i resväskorna! Och fortfarande har vi en tom! Det bådar gott!

Nu är det snart dags att sova sista natten i vårt hus, som varit vårt hem i två år. Svårt att greppa. Imorgon kommer flyttgubbarna och packar.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar