torsdag 7 juni 2012

Sista dagen med skolbussen!

I går kväll fick vi en liten försmak på hur det kommer bli att vara tonårsföräldrar. Karolina och några kompisar gick vid åtta-tiden till glassaffären för att köpa glass och "hänga"! "Hänga" gjorde de sedan utanför affären och i lekparken till elva-tiden då det var dags att komma hem! En "sista" kväll med de svenska Indus-kompisarna. 

Idag var det sista dagen med skolbuss för Alexander. Imorgon åker han med mig på "student-led-conference" Idag hade de klassfest och alla fick ha vanliga kläder. Alexander hade med sig tacochips och Coca-cola! Förmodar att det var en orgie i sötsaker när ALLA har med sig!





Några kort på vårt hus!


Karolina har haft pluggdag idag igen. I dag har det varit spanska som gäller. Sista provet imorgon! Har förhört glosor. Och det är förvånansvärt många som jag kan efter våra 6 år i Spanien.

Jag var en sväng hos tandläkaren! Sjätte gången på en och en halv vecka. Nästa (och sista) besök nästa fredag!

Hade tänkt gå en sväng till poolen men precis när jag fått på mig bikini så försvann solen! Har istället packat lite grann. Plockat fram några resväskor till och börjat fylla.

Våra saker säljs och hämtas. Igår var det ljudsystemet och idag var det glasbordet med fyra stolar som fick nya ägare. Försäljningen har gått i lite vågor. Har sålt vår fina säng två gånger, men båda spekulanterna har ändrat sig. Vi bestämde då att ta den med hem. Idag har vi sålt madrassen, perfekt! Nu hoppas vi bara att vår Hästens-madrass passar! Och nu hade jag behövt två kylskåp och två ugnar att sälja! Mary vill köpa kylskåpet och ugnen. Vilket hon gärna får till sin nya lägenhet. Hon har ordnat fram pengar till det. Men hade ytterligare spekulanter på dessa två och fick säga nej. Har också sålt tvättmaskinen ikväll. Kommer nog att ångra det i höst när vår tvättmaskin går sönder. Men det går ju köpa i Sverige också! Återstår nu, en queensizesäng och vårt fina elpiano! Har spekulant även på vårt matbord och tv-bänk som vi tänkte ta hem. Funderar över helgen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar