måndag 4 juni 2012

Från rotfyllning till söndagsbrunch!

Sen jag skrev på bloggen senast har vi hunnit med kollosalt mycket! Ingen tid har funnits att skriva...

Fredagen började för mig med rotfyllning. Nog den värsta tandläkarupplevelsen någonsin. Kom ju ihåg rotfyllningen från förra året som en helt klart angenämare upplevelse! Tänker inte gå in på några detaljer!

I fredags hade vi bjudit hem Alexanders kompisar G och T  med familjer på avskedsmiddag. Det blev en väldigt trevlig fredagskväll tillsammans. G flyttar hem till Versailles i Frankrike och T blir kvar här i alla fall ett år till innan det bär hem till USA. Alexander kommer att sakna sina bästisar. Av T´s mamma fick de tre kompisarna en kortlek med ett foto med alla tre på baksidan. Så varje gång vi spelar kort kommer vi att påminnas om dem!

I lördags hade vi lite olika aktiviteter, Alexander var på kompisen G´s födelsedagskalas, jag åkte till city för att hämta beställda gardiner och klänningar och Karolina var hemma och pluggade matte. Fredrik drog med tre killar ner till city för att fira F´s 40-årsdag. De började med lunch, sedan ett besök hos skräddaren för att beställa kostymer, sedan till skomakaren för att beställa skor och sedan avslutade de på Hard Rock Café. Vi tjejer och barn träffades en stund hemma hos C på kvällen.

I går var det dags för sista brunchen med gänget! Vid 11-tiden drog vi till Leela Palace för att ha lite tid att gå i gallerian först. Den ordinarie brunchrestaurangen var stängd för renovering och var nu i den asiatiska delen vilket gav en hel del nya inslag på brunchen. Karolina smaskade sushi som aldrig förr och Alexander tyckte dim-sum var bättre i Darjeeling. Min egen favorit var tempuraräkorna! Som tillsammans med mycket annat gott och säkert 10 efterrätter hamnade i min mage. Många timmar satt vi och åt och drack och hade trevligt. Gott tecken på att vi hade trevligt när vi hade "efterfest" på vår terrass! Kommer att sakna alla dessa härliga söndagar!














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar