måndag 11 juni 2012

"Imorgon!"

Inte mycket har tyvärr blivit avprickat på min "att göra"-lista idag. Vi började med en tur till Tuck Shop, där vi köpt mycket märkeskläder till outletpriser. Vi trodde de skulle ha fått hem nytt i lördags. Men det visade sig fel. Nästan allt hade vi sett förut! Resultatet blev två t-shirtar och tre par kalsonger till Alexander och en lång vit kavaj? till mig!

Lunch och hela eftermiddagen har vi sedan tillbringat vid poolen. Karolina och kompisarna har badat hela eftermiddagen! En härlig eftermiddag vid och i poolen! Alexander har varit hos kompisen T hela dagen. Gäller att passa på. Bara en dag kvar att träffas!

"Give me two minutes" och "tomorrow" måste vara de uttryck som indier använder sig mest av. På restauranger och annat så är det alltid två minuter som gäller när man väntar på maten. Oavsett hur lång tid det verkligen tar. Och hos skräddare verkar det vara "imorgon" som gäller. Hur många imorgon det blivit vet jag inte. Våra byxor är fortfarande inte klara och Karolinas och mina sari-toppar som skulle vara klara i lördags är just klara "imorgon". Ja det får vi se då!

Familjen är lite utspridda i Palm Meadows i natt. Alexander är på "sleepover" hos amerikanske vännen T, Karolina sover hos vänner W och Fredrik ska iväg till en kompis i natt och kolla på fotboll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar