tisdag 19 juni 2012

Första kylskåpet

Tänk att Mary äntligen har fått sitt livs första kylskåp! 39 år gammal! Tragiskt år 2012! Men jag är glad att vi har kunnat bidra med kylskåp, ugn, fåtöljer och en härlig  queens-size säng och en hel del annat till den nya lägenheten. Hon hade sovit så gott i sängen i natt att hon hade svårt att vakna! Det värmer att kunna göra något sådant för en familj.

 Lastbilen har kommit! Sex packare dundrade in och började packa med en väldig fart! Det märks att de gjort det förut! Nu hoppas vi bara att allt är helt när containern anländer Västerås om två månader.
 Mary "Skypar" med mormor och morfar och säger hej då till dem!


 Karolina och Alexander sommarlovs-myser med varsin Harry Potter-bok i Karolinas rum.


När packarna packat färdigt för dagen åkte vi in till city för att prova mina kostymer. Vi började med kvällsmat på Pizza Hut på Brigade Road. Oj vad gott lökringarna och ost-poppsen smakade! De olika delarna skräddaren sytt passade bra men behövde några justeringar. Klara imorgon! Beställde några blusar också, men de får åka med Fredrik hem i juli!


Tårarna  rann på oss i bilen när Ramesh gav oss presenter. Karolina fick en rosa nalle med texten " Friends forever", Alexander fick en mugg med texten "will miss you" och jag fick en glas-prydnad med texten " Friends Forever, Life is a garden, good friends are the flowers, time spent together are life´s happiest hours"! Så sant och så fint! Många timmar har vi spenderat i bilen, Ramesh och jag under två år. Bättre chaufför kunde vi inte fått! 


Incheckade på hotellet njuter Alexander av hans och Karolinas egna rum, säng och tv!

Och nu återstår två dagar och en natt i Indien..............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar