söndag 19 december 2010

4:e advent





När vi vaknade denna 4:e advent så hade den Indiske tomte varit på besök i natt. På dörrmattan låg en hög med klappar till Karolina och en till Alexander. Att tomten hittar hit med Atlantis LEGO till Alexander och mängd pyssel, brevpapper, fin indisk scrapbooking bok och en del annat är ju fantastiskt. Barnen har lekt och pysslat med sina julklappar hela dagen.
På förmiddagen packade vi. Det blir 4 tomma resväskor och 2 halvfulla + 4 handbagage. Jag har lagt julklapparna i våra handbagage. Och hoppas att jag slipper packa upp dem!






I eftermiddag hade vi bjudit familjerna Ö och D på advents/julfika. Med sig hade de kaffe, glögg, pepparkakor och SVENSKT lösgodis! Tack för det! Själv hade jag bakat lussekatter, kokostoppar och kladdkaka! Vi satt ute på terassen i flera timmar och frossade medan de 4 ljusen brann på bordet. Tänk att få sitta utomhus och ha julfika! Sedan gick vi hem till I&L och tittade på deras julkrubba som deras hemhjälps man byggt! Vilken skapelse! Tog upp stor del av vardagsrummet! Synd att jag inte hade kameran med!
I natt bär det av till flygplatsen och imorgon landar vi i ett snöigt Sverige!

We´ll be home for Christmas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar