onsdag 22 december 2010

Otroligt Kallt!

Vi känner fortfarande av jetlagen och vaknar före 7 på morgonen (och somnar som stenar vid 10 på kvällen). Och det är så mysigt att sitta och titta på julkalendern i sängen innan vi går upp. I går när jag bar in Alexander till sin säng så la han sig över täcket. I natt kom han till oss och jag undrade i morse varför han kommit i natt? Jo, han hade inte hittat täcket!!!!!

Karolina undrade vid 12 varför solen stod så lågt? Jo, den ska ju snart gå ner igen! Inte långa dagar direkt.
Men vackert väder har vi haft idag. Men kallt. Minus 24 stod det i bilen när jag åkte till IKEA. En otrolig solnedgång fick vi också! Barnen har trotsat kylan idag också och varit ute och byggt snökoja. De tycker det är så kul med snön. Synd bara att det är så kallt. Hade varit kul att åka lite skidor eller skridskor. Men det är på tok för kallt för det.

Blev nog det billigaste IKEA-besöket någonsin! 64 kr! 200 värmeljus, 4 diskborstar och 3 toaborstar!

På Mediamarkt i eftermiddag fick jag en flashback från förra året vi var där dagen före julafton. Otroligt vad tiden har gått fort. Kändes som igår! Vid denna tid förra året hade vi ingen aning om att vi skulle flytta till Indien.

Ikväll åt vi något som vi längtat efter i Indien. Pizza från 55:an.
Alexander sa att de kan verkligen göra pizzabotten i Sverige! Och han njöt av varje tugga av kebabpizzan! Och JA den är god.

Imorgon bär det av till Nässjö för att fira jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar