fredag 10 december 2010

Äntligen en medalj!

Idag var det så dags för finaldagen i friidrott på skolan.
Karolina hade träningsvärk så hon nästan grät i morse och trodde inte hon skulle kunna springa i stafetten.
Vi svenska mammor parkerade oss under taket och tävlingarna invigdes med en drill där alla barn från årkurs 1 till 4 deltog. Nästan som en liten OS-invigning! Sedan kom 5:orna utspringades och gjorde en aerobic till en poppig version av "Mamma mia". Karolina var med på detta. De har övat varje dag i flera vecka.
Karolina var ju bedrövad igår att hon vunnit både 100 m och 200 m utan att ha gått till final men det visade sig att hon gått till final på 200 m som avgjordes idag. Verkligen kul! Det var hon värd efter de lopp hon gjorde igår! I finalen blev hon 4:a! Bra gjort tycker jag! Sedan var det diverse finaler, en för varje årskurs. Tyvärr var ju inte Alexander med i något idag, då hans final gick redan i onsdags. Så han fick bara titta på efter att ha dansat. Sista punkterna var stafetterna och då var det dags för Karolina igen. Hon fick springa 1:a sträckan och det gjorde hon bra. De växlade nog som 1:a eller 2:a. De blev 2:a i loppet och fick alltså silvermdelaj. Den fick vi vänta på i en timma. Indisk organisation på sin topp! Men den var väl värd att vänta på. Karolina var/är superlycklig över sin medalj och diplom. Det var verkligen viktigt för henne att vinna en medalj.
När Karolina väl fått sin medalj fick vi åka hem. Vi stannade på Toscano och hämtade pizzor som vi sedan avnjöt på terassen. Mysigt!

(Karolina med sina lagkompisar på prispallen)

(Karolina med sin medalj och sitt diplom)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar