lördag 18 december 2010

Julklappsshopping igen

Idag har vi varit ute på den sista julshoppingen innan det bär av till Sverige. Lite småsaker som skulle kompletteras. Alla affärer och shoppingcenter är nu juldekorerade och spelar julmusik. Så det känns som en "vanlig" svensk jul utan snö! Eftersom de affärer vi skulle till låg utspridda över Bangalore så har vi tillbringat ganska mycket tid i bilen. Vi åkte hemifrån efter 10 och var tillbaka 17.30! God lunch blev det på Sultan, den indiska restuarangen som är inredd som ett tåg och perrong. Mysigast att sitta "inne i tågvagnen". Vi håller oss till förrätterna som vi gillar bäst! Med 2 olika tandorikyckling, paneer, tandori-blomkål och -broccoli, potatiskaka,vitlöksnaan och paratha blev vi så mätta så det inte behövdes någon kvällsmat! Vi köpte ett tredimensionellt pepparkakshuspussel i plast/papper som Karolina byggt ihop och som blev riktigt fint och juligt!

Mary var här en stund på förmiddagen och diskade och städade lite. Hon verkade så glad över sin nya sari som hon fick av oss i julklapp. Kändes väldigt kul att ge henne något som hon gillade. Barnen hade blivit glada över chokladkartongen som de skulle spara till jul. Och pengarna kommer nog till användning.

I kväll har vi myst på terassen med lite indisk skumpa, svenskt godis (Marabou- choklad och bilar), lussekatter och lite annat smått och gott! Temperaturen är som en svensk sommarkväll, cirka 18 grader och vi ville knappt gå in. Kvällarna är mörka här så det blir många värmeljus att tända!

Bara en dag kvar innan vi sätter oss på planet och reser hem (på semester!)Känns såååååååååååååååå konstigt!
I morgon blir det att packa. Vi har bjudit in några familjer på julfika innan vi åker också! Det blir en mysig avslutning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar