tisdag 21 december 2010

Hemma i Sverige!

Så är vi HEMMA i Sverige igen. Lite resfeber hade vi allt i går. Svårt att veta hur det skulle kännas att komma HEM. Vi har två hem för tillfället, ett i Västerås och ett i Bangalore. Vi flög tack och lov via DOHA så vi hade inga problem med snöovädrena i Europa utan landade helt på tid i Stockholm vilket var skönt! Att landa på Arlanda kändes som att komma hem från en semester. Det första vi såg när vi körde ut från Arlanda var en älg! Ganska kul, inte så ofta som man ser det!
Väl hemma, så hann vi knappt tända ljuset förrän Karolinas kompis A stod utanför dörren. Så de har lekt hela eftermiddagen. Så kul för dem. Det är skola fortfarande, så imorgon ska Karolina och Alexander gå dit för att träffa sina kompisar.

I eftermiddag blev vi också bjudna till grannen på fika. Så gott med frallor med skinka! Goda kakor och glögg blev det också! Mysigt!

Jag har grävt fram våra vinterkläder, så nu är vi redo att ge oss ut i vinterkylan!
Vi gick till ICA-ettan för att handla lite mat. Det blev skinka, rostbiff, ost och risgrynsgröt, pepparkakor och lösgodis! Betedde oss nog lite konstigt! Jag glömde att ta en plastpåse och lägga på bandet och betala för. Har glömt bort det eftersom man inte gör så i Indien utan där ligger kassarna utanför kassan och en personal packar alltid kassarna! Detta kom vi på när vi redan betalt (med det indiska bankkortet). Kassörska ville ha 2 kr för kassen. Men nej vi har ju inga pengar! Så ICA Ettan fick bjuda på kassen! Kändes lite knäppt!

Nu får vi se hur det känns att sova i den EGNA sängen för snart är det godnatt! Då vi varit uppe i 24 timmar just nu! Och dessförinnan sovit 1 timma innan vi gick upp och åkte i natt. Så vad vi går på just nu vet jag inte!

2 kommentarer:

  1. Eufori över att vara hemma kanske och min erfarenhet av jetlag brukar var dag 2 och 3 som är jobbigast.

    Själv har jag också köpt godis, men chocklad som faktiskt finns i Indien, har även köpt grädde och skall försöka mig på att göra knäck i micron kanske. Inte idag dock...

    SvaraRadera
  2. Lycka till med knäcken Cissi! Kramar från ett KALLT Sverige och Västerås!

    SvaraRadera