lördag 4 december 2010

En missad skolbuss

I går hände det som jag väntat på skulle hända. Eftersom vi legat på marginalen ibland! Vi missade alltså skolbussen. Vi var egentligen inte sena men eftersom alla barn från grade 6 hade "exams" och grade 3 och 4 på camp så tog första stoppen kortare tid än vanligt och när vi kom gåendes så gick den ifrån oss. Bara att ringa Ramesh och skynda på honom tillbaka från ABB-kontoret, hem, byta om från yoga-kläder och vänta på honom. Inom 10 minuter var han här och sedan åkte vi till skolan. Vi var där i god tid. Eftersom det är frukost på skolan innan skolan börjar.
Hem igen för att öppna till Mary, sedan hämta M för att åka till mosaik-kursen. Min elefant är nästan färdigklistrad och nästa gång är det nog dags att foga. Det ska bli kul att se när den är färdig.




Idag har vi varit på OWC-julbazar. OWC hyr ut platser till företag, hantverkare och restauranger och sedan går dessa pengar och de andra de får in från de olika aktiviteterna till OWC olika välgörenhetsprojekt. Det fanns lite av varje, tomte, kamel och mycket annat! Julstämning????? Nja, svårt att få här. Därifrån åkte vi sedan till Commercial street och köpte lite julklappar och lite "julaftons-kläder" till Fredrik och Karolina. Kul att Karolina börjar att uppskatta affärerna och livet däromkring! Sedan blev det vitlöksbröd, oxfile, grönpepparsås och annat gott på "The only Place". Juste med 4 oxfile för mindre än 250 kr!

(Alexander bakom en stor "fresh lime soda", ena tanden kommer fram....)


(vår julgran är färdigklädd!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar