måndag 25 april 2011

Påskhelg!


När jag gick ut på terassen på påskaftons morgon var alla dynorna genomblöta. Avrinningen från taket hade inte klarat den mängd som kom i fredags kväll och natt. enligt tidningen 86 mm i fredags och sedan 110 mm i lördags (dock slapp vi det här då). Men som jag skrev på Facebook. Ganska litet problem med blöta dynor då vår maid haft översvämning i sitt hus 2 nätter i rad och inte kunnat sova. Hon hade lagt ut allt i solen på tork.

En väldigt trevlig påskhelg har vi haft.
Påskafton firade vi med faniljen Z. De kom hit redan före lunch. Vi gick först till klubben och åt lunch. Kul att tjejerna som inte träffats någon gång tidigare satt vid ett eget bord och åt och direkt kom igång att prata. De kan ha sett varandra i friidrottshallen i Västerås någon gång på tävling eller träning. Sedan låg vi i skuggan! vid poolen medan tjejerna badade och lekte. De hittade massor av stora sniglar i och runt poolen som de ordnade hem åt.
Fredrik och M spelade en lång match tennis.
N hade ordnat "påskägg" så vi gömde dem för äggletning. Alexander hittade sin först, medans tjejerna fick leta lite längre. Alla nöjda och glada efter att ha hittat sina "ägg". Men för att alla skulle bli ännu nöjdare utbröt sedan en byteshandel där 2 Bounty byttes mot 2 Snickers osv.



Att bjuda på tradionell påskmat hade jag gett upp, men är ganska nöjd med förrätten som blev en ägghalva med yoghurt, tomat, lök och dill och en med yoghurt, mango och koriander och till detta små gröna sparris! Lite påskigt i alla fall! Även efterrätten gick i gult och påskens tecken, mangokaka! Karolina hade gjort väldigt fina "påskiga" placeringskort!

Igår var vi på brunch med familjen W på Olive Beach. En sanslöst kul brunch! Många härliga skratt. Mätta och lite trötta åkte vi sedan hem! Redo för en ny KORT vecka. På fredag drar vi på TIGERJAKT!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar