söndag 17 april 2011

Trött chaufför.....

Ja, helt klart var Ramesh lite trött (på oss?) när vi behagade åka hem från familjen N´s trevliga terass strax före 2 i natt! Lite annorlunda att ha en chaufför som sitter utanför och väntar hela kvällen! När Fredrik ringde och förvarnade honom så lät det som han hade sovit väldigt djupt, länge! Men man måste vänja sig vid det och det är faktiskt hans jobb och det händer inte varje helg/kväll att vi är ute till 2! Trevlig kväll hade vi med familjen N, först på Chez Mariannick med god pizza, creme brule och vin och sedan en lång kväll med mycket gott att dricka på deras terass. Kul att K och A har lärt känna R nu och hade så kul igår kväll. Men Wii är ju bra när killar och tjejer kan göra något tillsammans. Att se dem springa runt och skjuta med Nerf-gun var också kul! Vi får nog köpa några Nerf-guns!

Igår spelade Fredrik golf på förmiddagen och det gick nog ganska bra. Är ju inte så ofta han kommer ut och spelar. Men just nu passar lördagförmiddagarna bra för Fredrik att spela golf eftersom Karolina går på konstkurs då. Igår gjorde de klart sin mosaik och målade sedan enligt aborigin-teknik. Kul att Poonam lär ut så många olika tekniker. Alexander lekte med H och jag pluggade i lugn och ro. Har kommit igång med min uppsats om ICA, vilket känns bra.

Annars går I´s symaskin varm hemma hos oss. Karolina syr om gamla solklänningar till väskor och förkläden, målar, limmar pärlor och pimpar dem! Ska åka och köpa en ny Singer-symaskin på Commercial street snart. Det Karolinas saknar mest med Sverige är förstås sina kompisar och sedan är det syslöjden! Och med så mycket härliga tyger, band och pärlor så måste vi nog ha en symaskin!

Efter gårdagens sena kväll så har vi tagit det lugnt hemma vid huset idag. Skönt ibland att faktiskt inte gå någonstans! Karolina har mest pysslat med sina grejer, Alexander älskar ju sin Cricket (så det har blivit Cricket både ute och på TV!). Jag bakade jättegoda havreflan idag. Tog ju med Sirap hit från Sverige i julas, och har snålat lite med den. Men kom på idag att det ju inte är så länge tills vi kommer hem igen så helt klart dags att börja använda sirapen.

I eftermiddag var familjen D här och firade Karolinas 11 årsdag! Med belgisk tryffeltårta, havreflan och lite annat smått och gott satt vi och myste på terassen!

Det pågår en fototävling med Indien-foton i vår dagstidning "Times of India" tycker den här är ganska kul!

2 kommentarer:

  1. o,shit vad är det för någonting??Kokosnötter?
    Hahaa,sanslös bild!!
    Kanske hade det gått att klämma in lite fler personer på toppen också??
    Inget är omöjligt i Indien ; )
    Kram Arianne

    SvaraRadera
  2. Ja tror det är kokosnötter!
    Visst är den helt sanslös! Men det är SÅ Indien!
    Det går alltid att få på lite till...
    Finns ju många fler härliga bilder på deras hemsida!

    Kram
    Annelie

    SvaraRadera