tisdag 6 mars 2012

En ganska (o)vanlig dag


Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag? Har haft en liten fixardag hemma. Återanmält Karolina och Alexander till Kulturskolan i Västerås. Piano och Trumpet! Jag pratade ju till oss två års uppehåll på grund av utlandsflytt. Normalt sett får man bara göra ett års uppehåll. Och deras system funkade. Igår kom återanmälan-blanketterna till mormor, som scannade och skickade över till oss. Lite pyssel blir det allt, jag fick skriva ut, fylla i, scanna och sedan skicka iväg. Men nu är de tillbaka i kön och inväntar lediga platser. Karolina har inte spelat piano det här året. Det har inte riktigt funnits tid till det med alla läxor och exams!

Jag har också undersökt den nya Engelska Internationella skolan i Västerås. De säger att Alexander är välkommen om vi bedömmer att han är tillräckligt mogen att börja fyran! Ska i allafall ställa i kö. Så att vi kan kolla in den när vi är hemma igen i sommar.

Bästa C var här över lunch, vi beställde pizza och åt på vår kokheta terrass! Snart dags att ta ut fläkten dit! Tack för din värdefulla hjälp! "You know what"

Karolina har fått tillbaka alla sina exams. Nöjd Karolina och nöjda och stolta föräldrar! 99% i matte till exempel. Bra jobbat Karolina!

Alexander fick sin mitt-terminsrapport förra veckan. Han hade högsta betyg i nästan allt utan handstil. Bra jobbat Alexander. Mamma är stolt över dig också!

Vet att det är lite skrytsamt. Men jag är så stolt över dem båda som på andra sidan jordklotet och på ett helt nytt språk klarar sig så bra!

Tänkte pigga upp dagens inlägg med några bilder från Raja-Market förra veckan och några typiska bilder som man ser i trafiken dagligen!

Turbanklädda män tar igen sig på Raja-Market

Skyltdockor till försäljning på Raja-Market

Skyltdockor till försäljning på Raja-Market

Vanlig syn i trafiken... hela familjen på moppen...bara pappa har hjälm

Så här fint lastar de sanden... Arbetskraft är billigt... Och nu står två på och tömmer lastbilen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar