söndag 25 mars 2012

Grattis Fredrik!

Idag är ingen vanlig dag! Det är våffeldagen och Fredriks födelsedag! Efter uppvaktning med sång och födelsedagsmuffins på sängen, lång frukost på terassen och 41 röda rosor åkte vi en sväng till Phoenix Mall för att shoppa lite inför vår Vietnam-resa nästa vecka. Lite nya skor till Fredrik och solklänning och ett par jeansshorts till Karolina. Kläder till Karolina är verkligen inte lätt här. Men idag fick vi napp på Benetton! Lite böcker kom med hem också! Sen åt vi god födelsedagslunch på Habaneros. De har väldigt bra tex-mex mat där. Kan inte tro det är i Indien. Tänker tillbaka på den fantastiska mexikanska mat vi åt i gamla San Diego! Vi hann en sväng till poolen för ett dopp och lite sol innan vi åt de traditionsenliga våfflorna! Tack bästa C för att vi fick låna våffeljärnet! Våfflorna fick sällskap av vanilj- och jordgubbsglass och färsk mango!


I går hade vi en väldigt skön och behaglig dag på klubben. Först en timmes tennis hela familjen och sedan bad och sol resten av dagen. Lagom mycket folk vid poolen igår. Karolina träffade sin bästis från förra året, Indiska A. Lite blyga i början men sedan hade de kul i flera timmar tillsammans. De bor i ett område en bra bit härifrån men jag hoppas vi kan träffas någon gång till innan vi åker hem.

När Fredrik var i Schweiz för en dryg månad sedan köpte han manchego- och parmesan-ost. Jag hade faktiskt glömt bort dem. Men igår festade vi med manchego-ost och det goda Nebbiolo-vinet , som vi fick av familjen H när de var på besök, till förrätt i den ljumma kvällsvärmen på terassen. Vilken lyx! Vilken njutning!

I fredags var det helgdag och ledig dag för Fredrik, Karolina och Alexander. Fredrik och jag passade på att spela en runda golf tidigt på morgonen. Avfärd klockan 07.00 vilket gav en ganska behaglig runda! Fredrik spelade bra (som vanligt!) och jag hyfsat! Jag spelar alltid sämre när jag spelar med Fredrik! Vill spela bra och då går det inte! Några timmar vid poolen på eftermiddagen och sedan åkte vi till hotell Zuri tillsammans med C och R. Vi hade en mycket trevlig kväll med god kinesisk mat uppe på hotellets takterass! Fick bara två samtal från Karolina och Alexander som var själva hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar