söndag 18 mars 2012

Mattetävling, pic-nic och lite annat!

För några veckor sedan hade Karolina ett "speedtest" i matte. Att lösa så många mattetal som möjligt på 10 minuter. Karolina var klar efter 6 minuter och hade ett fel av 30. I fredags var de fyra bästa i sexan och de fyra bästa i sjuan uttagna till en final. En sexa och sjua tävlade ihop. Karolina tävlade tillsammans med en kille i sjuan. Och vann! Karolina är alltså bäst i matte i sexan! Grattis Karolina! Imorgon väntar priset! Och priset för renast tält på campen! 

I går tog vi en tur till city. Vi började på Gangaram, vår älskade bokhandel. Och nåddes då av beskedet att den del med papper, skrivböcker, kort och mycket smått och gott ska läggas ner om 2 veckor! Gubben som driver den tycker han är för gammal och orkar inte mer och hans barn vill inte ta över. En institutition i Bangalore går i graven. Och det känns riktigt sorgligt! Vi plockade på oss lite kort och anteckningsböcker som vi vill ha med hem. Och imorgon blir det nog ett sista besök innan de stänger. Vi hann med att prova lite glasögon, köpa fler bangles (armband), god lunch på Oriental Spice, köpa fler cricket-kort och köpa lite fler sidentyger på Mysore Silk. En tur till skräddaren blir det också imorgon! Karolinas tyger får vänta lite. Tänkte tagit mått på henne men kanske bäst skräddaren gör det. Efter våra misslyckade klänningar från sömmerskan vill jag det ska bli bra med dessa fina tyger.

Idag var vi bjudna på pic-nic i en annan "gated community", Prestige Ozone, 5 minuter från oss. En stor fördel med det området är att de har öppna ytor som lämpar sig för picnic, vilket Palm Meadows saknar! En trevlig söndag i goda vänners sällskap hade vi! Tack familjen S för denna trevliga eftermiddag!

På förmiddagen spelade Fredrik och Alexander tennis medan Karolina och jag var på Phoenix och shoppade. Några sollinnen, ett par halvkorta jeans och en t-shirt blev det till Karolina. Alexander gör framsteg på tennisbanan. Vilket är kul!

Karolina äter majs från KFC

Karolina och F smilar upp sig!

Och Alexander vill inte vara med på bild!

Men här kommer han och Fredrik med på en bild i alla fall!

Två pizzabud fick komma med leveransen!

Mysig picnic

Picnic

Cirkus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar