lördag 8 januari 2011

Gå vilse på camping i Nässjö

I fredags kväll såg vi 8 avsnitt Solsidan i rad. De är ju bara för underbara! Vi hade tänkt se ett avsnitt varje fredag men kunde bara inte sluta. Så många bra kommentarer!Ser verkligen fram emot de nya avsnitten. Igår kväll såg vi de resterande 2. Känner på mig att dessa DVD-skivor kommer att gå varma!

Igår bestämde vi oss för att inte åka in till city. Hade egentligen inget behov av det. Vår uppgift igår var att hitta en ljusslinga till terassen. Ramesh körde runt oss till olika små elaffärer. Alexander är inte riktigt komfortabel att röra sig på dessa gator, men det gick bra. Inga ljusslingor med vanliga, ofärgade lampor fanns utan bara blinkande, blå och röda. Och det är ju inte disco vi ska ha på terassen. Tillslut fick vi napp och hittade tubslingor för 50 rupies metern. Dock visade det sig när de skulle börja mäta upp att de inte fanns! Utan skulle beställas från en annan affär och vi blev lovade att kunna hämta dem klockan 18, som sedan blev 19 och vid 19 blev " är på väg". Då hade vi inte samvete att behålla Ramesh längre utan skickade hem honom. Jag får åka och hämta dem imorgon.

Igår åt vi lunch på Herbs& Spices som ligger nära hotellet vi bodde på augusti. Vi har inte varit där sedan vi flyttade ut från hotellet vilket är synd eftersom maten är god, restaurangen mysig och priserna bra. God tandoorikyckling blev det med tandoorimajs.

Idag hade vi bjudit den nya svenska familjen som har en flicka i Karolinas klass på fika. Först fika på terassen, sedan till klubben för att bada och sola och sedan en sen lunch. Trevlig dag för oss alla! Karolina hade kul ihop med E och Alexander lekte bra med lillebror E. Så nu håller vi tummarna att de får sitt hus här i Palm Meadows. Skulle vara toppen!
Vi träffade många av de svenska familjerna på klubben som varit hemma i Sverige över jul. Kul att se alla igen!

På tal om shopping "sprang" jag på följande på Charlotte Perellis blogg i fredags (fråga mig inte hur jag hamnade på hennes blogg!). En artikel scannad från någon tidning som beskriver hur olika män och kvinnor shoppar. Hur Nässjö kommer in i bilden har jag ingen aning om eftersom det inte gick och se vem som skrivit artikeln. Tyckte dock det var lite underhållande!

"Att samma person som kan gå vilse på en campingplats i NÄSSJÖ förvandlas till en tvåbent strövare så fort det luktar utförsäljning på H&M"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar