onsdag 5 januari 2011

Hemma!?

Ja så var vi då hemma igen! "Hemma vad ligger det någonstans" sjunger Helen Sjöholm i "Kristina från Duvemåla". Och nu är hemma här (och där)! Åkte från vårt riktiga tidigt igår. Som jag skrev före jul så är jag så glad att vi har vårt hem hemma i Sverige kvar. Mycket blandade känslor var det hos oss alla när vi sa hej då till huset. Resan via Doha gick jättebra och vi landade på tid i Bangalore. Att vi kommer in i loungen i Doha är toppen så att man under väntan kan i lugn och ro äta och dricka lite är riktigt bra.
Ramesh stod utanför dörrarna på flygplatsen i Bangalore och väntade på oss och oj vad glad han såg ut att vi var tillbaka. Efter 5 var vi på plats i huset. Våra väskor åkte en extra bil efter oss och Alexander var såååå nervös för sitt LEGO så snart han inte såg bilen.
Vi sov till klockan 15 idag! 10.30 svensk tid,en kombination av jetlag, förlust av en natt och att vi har vänt på dygnet men det var skönt för oss alla att sova så länge.
Nu har vi packat upp och in allt vi hade med oss hit. Glömde några saker, men har man klarat sig 5 månader utan buljong och LÓreal hårspray så klarar vi säkert 5 månader till. Men påssåser, torrjäst och godis har vi nu gott om! Och lite sirap och vaniljsocker kom också med!
Ikväll blev det kvällsmat på klubben, imorgon får vi fylla kylskåpet igen.
Vi är glada att vi kunde träffa så många i Sverige, trots en del sjukdomar. Men det var riktigt kul.
Men "nu är den glada julen slut, slut, slut" och
imorgon börjar vardagen igen!"

1 kommentar:

  1. Vaniljsocker har jag i containern men inte sirap. Tror jag? Ja ja vi får väl se det går att laga mycket gott utan sirap.

    Blev det någon skoho till oss :-)

    Välkomna hem ni är efterlängtade..
    Kram Cissi

    SvaraRadera