måndag 10 januari 2011

Skarvning utan sockerbit!

Vi lider fortfarande av jetlagen. Eftersom vi hade vänt kraftigt på dygnet i Sverige och somnade kanske vid 01.00 och 02.00 hela familjen så är det nu inte bara fyra och en halv timmas jetlag utan mer 8 timmar när vi försöker sova vid 10-tiden. Ingen av oss somnar och vi sover lite dåligt. Detta gör att vi är förfärligt trötta och att frukostarna med 2 halvsovande barn är sådär! Svårt att äta frukost mitt i natten!

Idag var jag på trevlig, mysig och god lunch på Toscano med A, M och C. Fick hjälpa till att mata S lite när C gav O mat. Och det gick bra när jag bad honom öppna garaget! S har nämligen ett STORT bilintresse! Det är så kul att träffa alla igen efter jullovet.

Har varit och hämtat vår slang-ljusslinga. Tycker inte det ser ut som 16 meter! Men får mäta när Fredrik kommit hem och vi ska sätta upp den runt balkarna på terassen. Den lyste fint i affären! De förlängde kontakten genom att bita upp sladden, ta bort det vita, vira ihop och sedan tejpa den vita sladden med svart tejp! Snyggt! Säkert? Nja? ska nog hålla sig ifrån skarven och hoppas att den inte blir för blöt! Och jag som hade velat skarva med en sockerbit! Finns nog inte?
När Fredrik kom hem snurrade vi den runt balkarna på terassen och skulle sedan sätta i kontakten! Och då PASSAR den inte! SÅ Indien! Får ringa elektriker imorgon som får komma hit och byta kontakt. Men med förlängningssladd innifrån kunde vi se hur fint det blev!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar