onsdag 9 februari 2011

Golf i 30 grader....


Dagens bild har Karolina tagit på oss framför India Gate i Delhi


...tar på krafterna helt klart. Kändes helt OK ute på banan. Kändes inte jobbigt alls Men väl hemma kom tröttheten och jag somnade en stund på terassen! Hade tyvärr inte packat med samma "flow" idag. Men det gick hyfsat ändå och trevligt är det! Glad för I som spelade så superbra idag! Golfbanan är redan torr och börjar bli brun så jag undrar hur den kommer att se ut i maj innan monsunen kommer.

Karolina har tyvärr blivit förkyld och har ont i halsen inte kul i den här värmen. Hoppas att hon slipper få feber.
Alexander hade ramlat i skolan igår och fått gå till sjukstugan för att få det rentvättat och omplåstrat.

Väntar spänt varje dag och tittar i brevlådan efter mitt födelsedagskort från mamma och pappa. Men inget i brevlådan i dag heller!

Är så glad att Karolina och Alexander äntligen har sparkcyklar och är lite mer ute. Skulle köpt det redan i höstas! Men OK då var det inte lika kul ute på kvällarna eftersom det gärna kom en monsunskur.

Utanför vårt sovrumsfönster har jag funnit att det är ett mangoträd som blommar så fint nu. Ska bli verkligen spännande att se om det blir någon frukt. Vi har ju Chiku och Guava, som gett frukt. Ett ytterligare träd finns i vår lilla trädgård kanske ett citrus-träd? Ska ta reda på vad det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar