tisdag 15 februari 2011

Power-point-proffset!

När Indien firar firar de ordentligt! Alla restauranger hade "alla hjärtans dag"- erbjudande igår. Och dekorerade med pappershjärtan överallt. Fredrik och jag var på klubbens restaurang igår kväll! Dock inte ensamma utan med 2 ABB-are som var på besök. När man gick längs trapporna med värmeljus och rosenblad kändes det lite fånigt att inte vara uppklädd och på tu man hand! God buffé var det i allafall även om bandet spelade kärleksballader lite väl högt så vi hade svårt att prata. Karolina och Alexander var själva hemma och kollade på Solsidan och 5 avsnitt "Halv åtta hos mig". Skönt för både dem och oss!

Idag har jag haft en rörmokare här 2 gånger. Han har fixat med diverse saker i våra badrum. Tror han fixade 5 grejor, läckande rör, dåligt tryck i kranen och lite annat. Det kostade 250 rupies = 40 kr! Bara utkörningsavgiften för en rörmokare i Sverige hade varit det fyrdubbla! OK, hemma kanske Fredrik hade fixat dessa grejor! Men här har vi inga verktyg!

Var på trevlig lunch med M och A idag på Toscano. God mat och trevligt sällskap som vanligt! Vi hittade en ny inrednings/present-affär som precis öppnat som hade massor av kul grejor! Röd, fin lykta till terassen blev det. Blir nog fler besök.

Eftersom Karolina var sjuk förra veckan och fick idag veta att hon förväntades presentera allt hon kunde om ekosystem som varit deras tema ett bra tag antingen på en poster eller en powerpoint. Hon slängde snabbt ihop en poster om att hon kunde för att sedan ändra sig och vilja presentera i power point form. Snabbt och lätt swichade hon i hop. Har nog fått min överman(kvinna) i att göra power point med finesser!

Förutom lunch och lite shopping har jag pluggat på mina kurser och varit på gymmet och tränat. Gjorde ett kladdkake-expriment idag och klippte ner skumtomtar. Synd på skumtomtarna! Fick inte den effekt jag ville. Hade varit bättre att äta upp dem. Att skypa med min kära, före detta kollega som nu befinner sig i Syd-Afrika var fantastiskt kul. Visst är Skype underbart. Hon på internetcafé i Kapstaden och jag här.

Idag har jag också varit och beställt 2 rottingstolar och ett litet bord till vår lilla terass på framsidan. Det är sol där ibland så det kan vara bra att han något att sitta på där om man skulle på lust. Tänkte att man också kunde använda dessa stolar om man vill sitta och sola på vår lilla gräsplätt! Beställde också ett runt rottingbord med träskiva som jag ska göra mosaik på. Allt ska vara klart inom en vecka! Ja inte min mosaik-skiva då som nog kommer att ta ett tag! Ska göra något Indiskt mönster men har inte bestämt vad ännu. Är imponerad av rotting-killarna som fixar så fina möbler till så läga priser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar