lördag 26 februari 2011

Helg igen


Karolina med sin kompis Ananya

Igår var vi tvungna att åka ut till skolan med ett par tights till Karolina. Eftersom de skulle ha fotografering i full uniform och sedan byta kläder till "mufti day" som är sista fredagen varje månad. Med ett speciellt tema. Igår var det vänskap och kläderna skulle vara rosa, vita eller röda! Mormor, morfar och jag hann besöka både Karolinas klassrum och sedan också Alexander, som tyckte det var jättepinsamt att vi kom och att morfar skulle säga hej till alla.


Mormor och morfar i trappan till Karolinas hus i skolan

En tur på landsbygden och till sportaffären han vi också. Ett kricket-racket införskaffades så nu har Karolina och Alexander något nytt att bråka om. Alexander älskar sitt kricket-racket.
Eftermiddagen tillbringade vi vid poolen efter en god lunch på klubben! När vi satt på terassen och fredagsmyste kom en skur och det åskade. Men vad gör det när det är varmt och man sitter under tak!

Idag har vi varit i city hela dagen, MG Road och Commercial Street. Vi har kollat på oljelampor och högbystade damer i mässing. Antikhandlarn ska ta fram och putsa upp så jag kan åka och kolla i veckan. Alexander fick en Indien-cricket-tröja idag som han glatt bytte om till när vi kom hem.


Alexander i ny krickettröja!

Idag åt vi lunch på Kabab-studio. Många god grillspett med kyckling, paneer och potatis och annat gott blev det. Hur många potatis på spett Karolina åt var svårt att hålla koll på.
Nu sitter vi på terassen och myser i den varma kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar