lördag 12 mars 2011

Sista dagen

Idag var det sista dagen för mormor och morfar här hos oss i Bangalore. Vi hade inte planerat något speciellt eftersom Karolina skulle börja på sin konst-kurs. Idag målade de självporträtt i vattenfärg enligt Mogliani (rättstavat?). Kursen är på samma ställe där jag går på mosaik. En härligt rogivande plats under de blommande mangoträden. 10 tjejer i 8-10årsåldern ska under 10 veckor lära sig olika tekniker. Som gjutet för Karolina som älskar att måla och pyssla. Hon har redan bestämt vad hon ska göra när det blir Mosaik.
Under tiden Karolina var på kurs åkte vi en sväng till Hypercity. Alexander behövde en gul eller grön skjorta till Indus day. Och den ska med till skolan redan på måndag. Hittade tack och lov en grön tenniströja med gul krage! De ska ha Brasilien-karneval och den får duga. Skönt att jag slapp åka runt på många ställen. Karolina ska ha Enid Blyton sm tema i skolan och jag lovade köpa en bok åt henne! Tyvärr köpte jag samma bok som hon lånade på skolbiblioteket. Räkna på den sannolikheten!

Lunch blev det idag på klubbens restaurang, som idag erbjöd 3-rätters lunch för 399 rupies (67 kr) inklusive en öl! Alexander sa " vilka lyxlirare vi är som äter 3-rätter lunch så här en lördag-lunch". Ja, han är för rolig! Morfar lovade bjuda tillbaka i sommar, korv med mos på torget i Nässjö (längtar vissa i familjen efter!). Karolina tyckte mat var toppen och tycker vi ska äta lunch på klubben oftare på lördagarna!

Lite sol och bad vid poolen hann vi också med i eftermiddag! Och lite mys på terassen i den ljumma kvällen!

Nu är det snart dags att gå och lägga sig några timmar innan vi åker till flyplatsen.
Imorgon blir det tyst i huset! Mary gav "mama" och "papa" en fin figur igår. Hon gillar "mama" och "papa" och tycker om att ha dem i huset och tyckte inte de skulle åka hem nu. Tårar fälldes när de sa hej då idag!

För en liten stund sedan fick jag ett sms från Mary där hon skriver:
"Hai bye mamma & pappa take care bye gud nite mamma & pappa"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar