tisdag 15 mars 2011

Stolta ägare till en oljelampa

Sedan vi skaffade tidning har jag förstått att det finns någon form av återvinning utanför Palm Meadows. Där man fick betalt per kg papper man lämnar in. Jag lovade då Mary att hon fick ta våra tidningar och ta pengarna för pappret. Nu hade det blivit en stor kasse och imorse frågade hon om hon fick åka med Ramesh dit. Och visst fick hon det. Väl tillbaka berättade hon att hon fått 65 rupies för tidningarna och att hon delat hälften med Ramesh! Tänk att det finns människor som trots sin fattigdom delar med sig av 65 rupies! Fast man inte behöver. Det var ju HENNES extrapengar!Det tycker jag är fantastiskt!
Mary fick med sig ett kort hem på henne, mormor och morfar, igår för hennes dotter ville se dem. Dottern tyckte mormor var söt! Och oj vad Mary luktar gott av den Armani-parfym som hon fick av dem!

C och jag var på Commercial street idag. Första gången för henne. Så det var verkligen på tiden att vi kom iväg tillsammans dit! När vi åkte satt deras chaufför med lilla O på trappan och vinkade! Trevlig dag med lite shopping (igen!) och lite lunch på Pizza Hut blev det. Köpte vår oljelampa i antikvitetsaffären. Den är helt ny. Vi har funderat på en gammal men kommit fram till att det nog ändå är bäst med en ny där gängor och allt funkar!



Det finns så mycket kul, gammalt och nytt i den smala antikvitetsaffären. Blev lite förälskad i en Buddha-byst idag. Kanske köper den någon dag? O sedan är det ju den där högbystade damen i mässing också! Eftersom tiden går så snabbt gäller det att köpa lite som vi ska ha med hem hela tiden så man inte får panik på slutet och ska fixa allt!

Nu längtar vi tills det är vårlov på onsdag nästa vecka och tills vi åker till Maldiverna om 2 veckor! Det ska bli skönt och barnen (och Fredrik) som jobbat så hårt behöver vara lediga!

Men mest tänker vi på Fredriks mormor som brutit lårbenshalsen och ligger på Borås Lasarett och hoppas att allt går bra.

2 kommentarer:

  1. Det är inte lätt att shoppa med foten i ett paket men man kan ju handla på internet ;-).
    Låter härligt med Maldiverna, själva planerar vi att besöka C i vår,det ska bli kul. Kram AnnKi

    SvaraRadera
  2. Nej det förstår jag! Trodde paketet var borta eftersom du bytt bild på FB. Hur länge till ska du ha det?
    Ja det ska bli underbart med Maldiverna. Alla säger att det är så vackert som det ser ut!
    Vad mysigt att ni ska åka till Barcelona och besöka C i vår! Snart dags att damma av golfklubborna också!
    Kram! Annelie

    SvaraRadera