fredag 3 februari 2012

25 000 sidvisningar :)

25 000 sidvisningar och det med råge på ett och ett halvt år. Mer än jag någonsin kunde tro! Tack alla ni som följt vår vardag här i Indien! Hoppas ni hänger kvar dryga 4 månader till! Sen får det kanske bli "Ekdahls tillbaka i Västerås" eller något? Vi får se?

Med besök är det svårt att hitta tiden till att skriva inlägg på kvällarna! Så här kommer lite sammanfattning av de tre senaste dagarna!

I onsdags åkte Karolina, A och jag ut på landet för att klättra klättervägg, skjuta pilpåge och åka på sin kick-board i skate-parken, 4-hjuling och annat. Vi var där en gång i höstas, fem svenska familjer. Att åka dit en vardag var verkligen en hit! Ingen annan där. Men tyvärr hade han som skötte klättringen åkt hem på frukost så vi fick vänta lite men det gjorde inget. Tjejerna åkte kickboard och fick prova pilbåge under tiden. Ett tag ville de åka 4-hjuling men de ändrade sig i sista sekund! Karolina nådde toppen på den 50 fot höga väggen på andra försöket och var mäkta stolt! Förra gången nådde hon inte hela vägen upp! Hon vill börja klättra när vi är tillbaka i Västerås.  Onsdag eftermiddag tillbringade vi sedan vid poolkanten och i (inomhus-)poolen som är varmast! Lunch intogs i poolstolarna. En härlig eftermiddag!

Igår bar det av in till city igen. Pappa J jobbade nu inte mer och vi mötte upp P och G i Garuda mall eftersom tjejernas önskan var fishspa. Vi andra 4 gjorde fotreflexologi. "Tryck och kläm"på fötter och underben. Avkopplande och skönt! På det här stället fick man inte eget rum utan alla stolar stod i rad. Kunde inte hålla mig för skratt när en indier snarkade högt!
God lunch på Aromas of China, god kinesisk buffe. Karolina åt nog 10-15 dim-sum! Ok vi bor i indien, men just nu är det kinesisk mat som gäller!
Efter lunch åkte vi på cirkus! Nog det galnaste jag sett någonsin. En sån här "riktig" cirkus är ju inte tillåten i Sverige längre. Men kameler, elefanter, flodhäst, hundar, fåglar. Tyvärr eller tack och lov? Vet inte vilket?  Så är inte tigrar och lejon tillåtna på cirkus i Indien längre! Här bjöds vi på 2 och en halv timmas underhållning när elefanter spelade kricket, gjorde "pooja", mätte blodtryck, clowner som stoppade eld både fram och bak i kalsongerna, hundar som åkte rutchkana, lätt "rultiga" cirkusprinsessor som cyklade och gjorde annat smått och gått, minimotorcyklar i en träkula, motorcyklar som hoppade, afrikaner som dansade, trapetskonst, fåglar som gick på lina och mycket, mycket annat. Vi  skrattade konstant! Sorgligast var när de kom in med flodhästen, som hade ont i höften och knappt kunde gå och bara skulle gapa och få lite foder! Stackars djur!
Vi hade bästa, första parkettbiljetter för 300 rupies styck. Cirkustältet var stort och rymde säkert mer än 1000 personer. Men bara några hundra på vår föreställning som vi alltid kommer att komma ihåg!

Idag blev det en tur till Commercial street igen. Vi mötte A och J där som igår flyttade in till R och P i city. Att Karolina behövde så många handväskor och armband kunde man inte tro! Hon kommer snart ifatt mig i antal handväskor.....
Och jag fortsätter att packa vår container.... två svarta golvkuddfodral till tv-rummet införskaffades. Och en löpare beställdes. Även Karolina börjar inreda rummet därhemma igen... Nya kuddfodral i cerise och turkos inhandlades. Kommer passa bra till hennes fondvägg!
Efter god lunch på "The only place" åkte Karolina och jag hem eftersom trafiken är som den är. J och A åkte vidare och shoppade med P och G!

Alexander kom tillbaka från sin "Leadership Camp" med den vanliga skolbussen. Han hade sovit i tält, åkte "zip-line" över flod och såg två krokodiler, "flying squirrel" och mycket annat! Han hade haft två jätteroliga dagar. Och vilket äventyr så här på andra sidan jordklotet! Och mamma är allt glad att han är hemma igen!

Lite bilder från de tre senaste dagarna!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar