lördag 21 april 2012

Födelsedagsfirande och cricketmatch!

Vi har haft en väldigt trevlig tradition det här året! När någon av Karolinas kompisar fyllt år har vi gått ut på restaurang och firat, mammorna och tjejerna. Första var W´s födelsedag, i oktober, som vi firade på Italienska Toscano och med rick-shaw tur, nästa var K´s födelsedag, i december, som vi firade på mexikanska Habaneros och med fiskspa. Igår var det så dags att fira Karolina. Vi hade tänkt äta kinesisk mat men hamnade på mexikanska Habaneros igen eftersom den nya kinesiska inte hade fått några alkoholrättigheter! Och mammorna hade tänkt sig en drink till maten. Vi inledde med en omgång bowling, vilken tjejerna vann med två poäng! Efter god mat så tog vi en omgång bowling till. Tjejerna vann även denna, med fyra poäng!   En fantastisk kul kväll som Karolina var jättenöjd med! De nya shoppingcentrumen här i Bangalore är verkligen enligt amerikansk stil, man kan shoppa, äta, spela bowling och gå på bio. Allt på samma ställe! Väldigt effektivt! Bowlinghallen var stor, hade 24 banor, och allt var nytt, rent och fräscht.

Papporna (och de barn som inte var med) åt pizza hemma hos oss!
Känns lite ledsamt när jag tänker på det idag att det var sista gången vi gjorde det här. Det som har varit så kul för oss alla! Det kommer att bli många "sista gången" de närmaste 61 dagarna!






Alexander och Fredrik gick upp tidigt idag. Fredrik hade blivit uttagen att spela Cricket i ett ABB-lag. Alexander följde med som rådgivare och fotograf. Fredriks lag vann och får spela ny match imorgon. Alexander kastade lite med vänsterhanden när han spelade med en indisk pojke.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar