söndag 22 april 2012

I en annan del av Bangalore

Igår var vi bjudna på "Housewarming"-party hos några av våra svenska vänner som bor i norra Bangalore. De flyttade från en "gated community" till ett villaområde. Vilket härligt villaområde.  Verkligen en annan del av Bangalore än det jag sett tidigare. Svårt att tro att man var i Indien. Rena, fina gator, och fantastiska hus bakom små murar. Där vill jag bo nästa gång vi flyttar till Bangalore! Tyvärr så hade det inte funkat att bo på den sidan av Bangalore eftersom Fredriks jobb är på denna sidan. Men vad öppet och skönt det kändes att inte bo i en "gated community".

Vilken fantastisk fest vi bjöds på! Inhyrda vackra möbler som ni ser på bilden nedan. God mat och goda drinkar, blandade av inhyrd bartender! Dans och mycket trevligt sällskap i den härliga sommarnatten! Ett varmt minne som vi tar med oss hem till Sverige när vi åker härifrån. Tack familjen Z! (lånade bilden :)  tack!)

1 kommentar:

  1. Tack själva Annelie, var verkligen trevligt! Kul att ni var här och hjälpte till att inviga huset, känns som det bara är att bo nu =)
    Kram
    Nina

    SvaraRadera