söndag 15 april 2012

Födelsedagsfirande x 2

I fredags var vi bjudna på 47-års kalas! I inbjudan stod att det skulle finnas tårta och att det kanske skulle grillas lite. Men vi möttes av en fantastisk buffé med kallskuret, grillat och sallader! Mycket gott och mycket trevligt! Inte ofta man är bjuden på 47-årskalas! Första gången (om man bortser från mamma och pappa!) Inte så dumt att fira udda födelsedagar heller!

Igår åkte Fredrik och jag till city alldeles själva. Karolina och Alexander hade ingen lust att följa med in till city i värmen. Och eftersom Mary dyker upp några timmar på lördagarna så vet jag ju att de får lunch. Riktigt kul och trevligt att åka till city bara jag och Fredrik. Vi beställde nya solglasögon till Fredrik, hämtade hans väst (för tredje gången) och kollade i guldsmedsaffärer. I Bangalore finns många stora och lyxiga guldsmedsaffärer i minst fyra plan. Men beväpnade vakter utanför. Och när man är där inser man vad Bangalore-borna gör på lördagarna! De tittar på guld! Guld är något som är otroligt viktigt för Indierna! Fredrik fick äntligen sin 40-årspresent! Ett drygt år försent! Men vad gör väl det?
Vi åt lunch på Fava på UB-city, supergod oxfile och en cappuchino! Saknar Cappuchino-skummet från Starbucks! Ibland är det verkligen skönt att sitta och äta och prata utan att barnen är med! (Även om  de  är så stora så vi nu har väldigt intressanta samtal när vi sitter och äter!)


På kvällen firade Karolina sin födelsedag med kompisarna med middag (oxfilé med potatissallad), efterrätt, filmer och övernattning och massor av fniss! Karolina och jag bakade en kladdkaka med After Eight på toppen som Karolina sedan dekorerade med Polo och vips smakade den polkagris! "Smiley"-ljusen hittade vi på Raja-market! Karolina fick en fin välfylld sminkväska med mascara, puder, ögonskugga och en hel del annat av kompisarna! Nu ska mamma hålla kurs! Även om vi nu har två TV så blev Fredrik och jag förvisade till att titta på film på datorn i sovrummet i går kväll! Alexander fick/ville inte vara med tjejerna utan ville kolla på någon helt annan film än tjejerna och Fredrik och jag!




Fredrik och jag var egentligen sugna på att spela golf idag. Men eftersom det är så varmt så måste man åka senast 07.00 och det kändes inte så lockande igår kväll! Så det blev en timmes tennis i värmen istället! Tycker det går riktigt bra att spela tennis, och det är ganska kul! Men i 37 graders  värme är det lite jobbigt! Benen går lite långsamt! Hade tänkt ligga och sola vid poolen en stund efter tennisen, men alla stolar var upptagna så det blev ett dopp i poolen och sedan bokläsningen på vår terrass istället! Inte så dumt det heller!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar