söndag 15 maj 2011

Söndags-brunch

Att äta söndags-brunch på hotell är kanske ett av de bästa sätten att tillbringa en söndag. Att i nästan 5 timmar äta massor av god mat och dricka gott och samtidigt umgås med goda vänner. Kan det bli bättre? Idag var det dags för brunch på Leela Palace. Där tillbringade Fredrik sin första söndag i Indien 2003 på brunch. Fredrik har varit där många gånger på brunch under sina resor hit. Och jag är ju där någon torsdag då och då på OWC-fika. Men någon brunch har vi inte ätit där förut. Vi är ju väldigt förtjusta i brunchen på Taj West End och även Olive Beach. Båda har sina fördelar. Mycket av maten var superfräscht på Leela Palace, sparris med parmesanost, deras små caprese, grillade jätteräkor, deras härliga ostar, kronärtskockor, parmaskinka och för att inte tala om deras helgrillade kalv som var riktigt mör och fin. Deras efterrättsbuffe var stor, men mer utseende än smak. Som Alexander sa " maten lika bra som på Taj men efterrätterna sämre". Ja, så var det nog!

En hel del djupa samtal blev det. Och vi funderade på vad vi gjort om vi varit i Västerås. Jo, skjutsat barnen på innebandy, friidrott, jobbat i trädgården och kanske fixat med båten. Funderade också på hur vi ska göra när vi är tillbaka i Västerås? Brunch på Stora Hotellet?
De hade gjort om en hel bar till barn-rum med kuddar, nallar, bilar, filmer och massa mat, godis och efterrätter anpassade för barn. Vilket var superbra. Både Karolina och Alexander träffade klasskompisar där.

Tyvärr hade jag vår allra sämsta kamera med idag. Så inte de allra skarpaste bilderna!

Delar av efterrättsbuffen


När till och med barnrummet stängt passade DVD-film bra!


Vi hamnade vid grillen vilket var super för att få mycket scampi


Några efterrätter som hamnade på min tallrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar