tisdag 10 maj 2011

Vad har jag gjort idag?

Vad ska jag skriva om idag? Har det hänt något speciellt? Ganska vanlig dag egentligen. Gymmet fick sig ett besök direkt när skolbussen gått. Sedan skrev jag klart den andra uppsatsen och gick igenom den första. Det känns bra. Fredrik ska bara formatera och så är de klara att skicka in på fredag. SKÖNT! Känner mig nöjd med dem.

Sedan iväg till klubben igen för trevlig lunch med C och A. A och jag gick en sväng till ett hus som hade försäljning av diverse saker idag. A inhandlade en härlig orange väska.

Sedan tillbaka till klubben en tredje gång. Denna gång för att sitta med när C´s A var på simskola. C var tvungen att åka till sjukhuset med sin maids dotter, som tog massor av prover igår och fick sin diagnos idag. Kul att se "indisk simskola". Här höll läraren i eleven en och en, provsimmade och kastade sedan iväg dem..... Såg några gånger ut som barnen skulle drunkna. Men nej, det gjorde de inte! Fick en timmas sol vid poolkanten.

Sedan var det dags för att hämta vid skolbussen. Lille A fick hänga med och stannade och lekte en stund innan mamma C kom och hämtade. Karolina superglad eftersom hon inte hade några läxor denna veckan. Vilken glädje! Skönt för henne som har slitit så mycket. Nu förbereder de bara för sin utställning den 20 maj.

Fredrik for iväg med R i en rickshaw för att träffa en svensk kollega på ett hotell nu ikväll.

Ja, så kan en dag här i Palm Meadows, Bangalore, Indien se ut!

Vår chaufför Ramesh dag har sett ut så här: köra SIR till jobbet, köpa 10 rullar sytråd och en kartong vatten åt MAM och hämta SIR på jobbet! Nog inte den mest spännande dagen i hans liv? Eller kanske? Vem vet?

Ingen golf imorgon tyvärr. Hade planer på det ända in på eftermiddag tills Fredrik meddelade att hela familjen måste infinna sig på FRRO för att registrera om vår adress. Vi bodde ju på hotell när vi registrerade oss i augusti. Detta för att sedan kunna få nya visum (polisbesök) och ny registrering ( ytterligare ett FRRO-besök). Allt detta måste ske de närmaste veckorna eftersom det måste vara klart innan vi åker till Sverige den 12 juni! När vi registrerade oss i augusti tog det HELA dagen. Har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta imorgon? 30 minuter???? Eller HELA dagen? Ja imorgon vet vi! Karolina ville inte alls vara "ledig" från skolan. Hon hade mycket hellre gått dit och jobbat på sitt projekt!

2 kommentarer:

  1. Kolla upp I träden när ni registrerar er. Det brukar sitta tusentals fladdermöss där. /Eva Skytt

    SvaraRadera
  2. Hej Eva,
    De har flyttat FRRO till Indiranagar. Till "fräschare" lokaler. Här kan man tack och lov sitta inomhus och vänta. Tror att jag hört att det är dessa fladdermöss som flyttat till parken vid Bull-temple. Läs dagens blogg om vår inte så roliga dag!
    /Annelie

    SvaraRadera