söndag 3 oktober 2010

Dubbla träningspass för F

Så var det söndag igen. Förstår inte vart tiden tar vägen?
Söndagar innebär maximal avkoppling för hela familjen (jag kopplar ju mest av annars också!)
Vår vana trogen drog Fredrik och jag till gymmet för en timmas hårdkörning direkt efter frukost. Det är inget direkt slagsmål om maskinerna på söndagsmorgnarna!
Barnen tycker nog det är skönt att få vara själva en stund och spela Wii!

Sedan blev det Brunch på klubben. Idag var det engelskt tema! Friterad cornflakes kyckling, hamburgare, lökringar, friterad majs, små kycklingvårrullar blev nog favoriter idag. Jag provade också kokta grönsaker i kokosmjölk serverat på någon rispannkaka som var gott. Annars är deras indiska potatissallader goda, idag med kokos. Det är så kul att se hur barnen har utvecklats under våra 8 veckor här. De går och beställer mat på engelska själva!
Kul också att barnen verkligen uppskattar maten och provar en mängd nya saker. Karolina tyckte det var så god mat idag. Som efterrätt fanns cheesecake med blåbär. Men Mette det var ingen Cheesecake, utan vaniljfluff med gelatin!


(Alexander beställde ett granatäpple som servitören snällt delade åt honom!)


(Karolina äter pasta och dricker mocktail!)


(Alexander njut av en pecan chocolate brownie!)

Efter en låååång lunch så blev det lite sol, bad och lek vid poolen. Alltid några svenskar vid poolen som man kan prata med och barnen kan leka med. Vilket är trevligt.
Fredrik är nu och spelar badminton med 3 andra svenska gubbar. Så han har hunnit med 2 träningspass idag! Det borde väl få honom iform! Kommer nog att kännas imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar