torsdag 28 oktober 2010

Spindeln i bilen....

I lördags fick vi ju in en jättespindel i bilen när vi skulle åka från Mysore. Att ta ut den misslyckades. Och väl framme i Kabini hade Ramesh tömt bilen och letat i 2 timmar, men ingen spindel! Vi har inte tänkt på spindeln sedan i söndags när vi har åkt i bilen och nog trott att den försvunnit. Idag på väg in till city så tyckte mamma att det började kittla på halsen, hon slog till något och när detta något låg på golvet mellan bilsätet och dörren såg hon att det var just vår jättespindel (minst 10 cm stor...). Lätt panik utbröt och Ramesh fick snabbt stanna bilen intill vägkanten och lyckades med ett papper få ut den. Den sprang snabbt iväg över gatan. Skönt att bli av med den.....

Först besökte vi Raintree, med vackra indiska föremål och indiska designkläder. Härlig butik.


Sedan blev det återigen en tur till gatorna runt Commercial street, vi gick en ny parallellgata idag. Mycket trevligt att titta på. Här blandas tyger med cykelverkstäder och vvs-butiker. En härlig blandning! Vi hittade lite indiska bomullsdukar som de fållade upp tills vi kom och hämtade dem. Det är service det! Rolig shopping har vi haft i dessa indiska affärer!






På eftermiddagen blev det en snabb tur till golfbanan för att visa hur den ser ut och sedan hämtade vi barnen på skolan! Skönt för dem att komma hem en halv timma tidigare än med bussen.

Är otroligt stolt över Karolina idag som varit näst bäst i 5:an (3 klasser) på matteprovet. Otroligt att hon som kom till ett land på andra sidan jorden för knappt 3 månader sedan, till ett helt nytt språk, ny skola och matte som ligger flera årskurser högre än vad en fyra läser i Sverige är näst bäst! Morfar frågade frågade om det varit bra i skolan idag. "Skojar du" svarade en glad och stolt Karolina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar