söndag 10 oktober 2010

Nu är de här...

Efter några timmars sömn i natt bar det av till flygplatsen för att möta mormor och morfar på flygplatsen. Karolina och jag åkte strax före 03.00 och det tog en knapp timma ut dit. När vi väl hittat parkeringsplats och gick mot terminalen så fick vi syn på mormor och morfar. Skönt att det gått så bra för dem att komma ut från flygplatsen. Vad glada vi blev när vi fick syn på dem! Resan för dem hade gått jättebra. Skönt! En kort husvisning blev det innan vi kröp till kojs igen för några timmars sömn.
Blev riktig julafton när de packade upp sina väskor med tacokrydda, påssåser, godis, hårmousse, hårvax, sverigetröjor, Bamse och Kalle-Anka tidningar och mycket annat smått och gott!



Brunch blev det på klubben och idag var det tema Spanien och Mexiko. Idag var inte utbudet lika bra som det brukar men det som fanns var gott!


Vi fick en utvärdering att fylla i och ärliga som vi är skrev vi att inte maten var så bra idag. Efter en kort stund kom kocken ut och frågade vad det var som vi inte var nöjda med. Och vi förklarade för honom att kvaliteten var bra men lite för lite att välja på. Kanske ska man inte vara så ärlig igen? Sedan blev det ett skönt dopp i poolen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar