onsdag 6 oktober 2010

Golfträning och fika

Idag blev ingen golfrunda eftersom ABB och Fredrik har helgdag imorgon! Det är den stora 10 dagarshelgen Dasra som börjar. Skolan är inte stängd, så imorgon blir det en golfrunda med Inger och Lasse. Kul att Fredrik och jag får spela ihop. Istället blev det träning på rangen och lite puttträning tillsammans med Åsa på förmiddagen.

På hemvägen stannade vi i Tuckshop som är en liten affär ute på landet som säljer kläder ur provkollektioner producerade i Indien, kläder från Åhlens, Gudrun Sjöden, HM, Vero Moda, Tommy Hilfiger, Monsoon och så vidare hängde på galgarna. Bara ett plagg av varje och bara i en storlek. Hittade inget till mig men väl några snygga toppar till Karolina och några t-shirts till Alexander. Är nog en affär som man får titta in i lite då och då, då de får in nya saker hela tiden. Bra dock att kunna hitta lite kul västerländska kläder till barnen. Det går ju inte åt så mycket kläder eftersom de har skoluniform mesta tiden!

På eftermiddagen var det tjejfika hos Arianne, som äntligen är på plats i sitt hus efter 7 veckor på hotell. Så skönt att se att de också har fått det bra! Efter alla turer med hus som de gick igenom. De har bott 5 år i Singapore och hade en mängd häftiga saker med sig därifrån. Tyvärr hamnade de i ett annat område än vi. Men det är bara 5 minuter emellan det och vårt så det går snabbt när man ska träffas.

Ikväll lagade jag lammcurry med ris. Gott men lite starkt. Köttet var lite segt men smakade inte kofta. Får koka det ännu lägre tid nästa gång! Mycket färsk koriander blir det men det kan man ju unna sig då en knippa kostar 2,5 rupies (40 öre)!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar