onsdag 17 november 2010

Bortregnad golf!

Idag var det tänkt att det skulle bli golfpremiär igen efter mitt långa uppehåll! Men det regnade bort i natt tyvärr! Det har vräkt ner regn hela natten och det fortsatte tidig morgon. Så någon golf blev det tyvärr inte.

Tur att jag hade en plan B som jag tackat nej till igår. Tillsammans med A och M.
Vi började med yoga för att sedan åka ner till Commercial street och gatorna runt om. Tyvärr var många affärer stängda för det var muslimsk högtid, Eid. Ja, det är verkligen svårt att hålla reda på alla högtider. Det gjorde inte så mycket. Vi fick se en annan bild av kvarteren och hittade tillräckligt i de små affärer som var öppna. Vi gick långt ifrån Commercial street och jag undrade nästan om vi skulle hitta tillbaka. Och nu pratar vi bakgator till bakgatorna. Men mycket intressant fick vi se!
(Nedan lite bilder från dagen!)








Dagens shopping blev en omlottkjol med elefanter och ett nattlinne i bomull. Summa 425 rupies! Alltså runt 70 kr! Det är allt kul att hitta lite konstiga saker! Lunch blev det på hemvägen. God Spagetti Arrabiata och den var ganska arg. Mycket trevlig dag tillsammans med A och M!

Karolina var jättetrött när hon kom från skolan idag men efter en skink-macka! och juice så piggnade hon till. Tror att hon dricker lite lite på dagarna. Rökt skinka var vi och köpte på Sorbet idag. Har inte köpt skinka förut men den såg fin ut och luktade gott! De hade också en mängd härliga ostar där.

Vi har konstaterat att vi har blivit lite skadade av utbudet här! Och av saknade av vissa råvaror! På lunchen satt vi och suktar efter en riktigt god räksmörgås med ägg och majonäs på tekaka! Och lax med romsås! Hoppas att det smakar lika gott som vi tänker när vi äter det hemma i Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar