tisdag 23 november 2010

Golftisdag med packning!

Idag blev ingen tråkig tisdag utan en tisdag med golf tillsammans med I, M och L. En riktigt trevlig runda! Ganska lagom varmt! Tacksam att inte solen skiner hela tiden för då skulle det bli för varmt! 18 poäng ut och 17 hem blev resultatet idag (för det intresse det kan ha!) skönt att det går åt rätt håll och känns bättre och bättre för varje gång jag spelar. Och det är ju de bra slagen som blandas med helkassa som gör att man trots allt känner hopp om att det ska bli bättre! En omelett och cola blev det också på "golfrestaurangen" för hela 80 rupies, 12.50 kr! Men inte utan att man saknar golfrestaurangen i Västerås! Men där springer ju inga ödlor! Vet inte hur många 30 cms ödlor jag fick väja för på väg till toa!

Sedan snabbt iväg för att köpa ett paraply som Karolina ska ha med sig till campen. Typiskt att det nu inte fanns några mini-paraplyer. Det fick bli ett halvstort Hannah Montana. 75% rabatt var det och det kostade därför 54 rupies. Alltså mindre än 10 kr. Så OK om det bara håller på denna tripp!
Nu är väskan packad och det ska bli kul att se Karolina bära iväg den tunga ryggsäcken imorgon! Vi är nog alla lite nervösa för detta äventyr. Men lärarna är ju med! Som vi kommer att sakna och längta efter Karolina dessa 3 dagar!

Fredrik är ute på middag ikväll med besök från Sverige. Alexander tycker det är bra när pappa inte är hemma för då äter vi pannkakor! Pannkakorna blir tjockare här trots svenskt recept. Till och med jag kan vända dem! Hemma kan jag bara vända små plättar! Även omeletter lyckas jag vända här! Detta är ju på semestrarna i Sverige Fredriks jobb!

I lördags köpte vi förresten en indisk Kalle Anka-tidning och en Musse Pigg. Hade inte sett dessa förut och funderat en del på om de inte fanns. De kostade 25 rupies styck. Alltså drygt 4 kr! Inte riktigt svenska priser! Alexander köpte också en liten inbunden Spindelmannen - bok för 15 rupies (2,50 kr). Också det känns ganska schysst!

Mycket priser blev det idag!

Nu myser vi med fruktsallad och en Harry Potter-film!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar