måndag 15 november 2010

Ledigt från skolan igen....

Idag var det ledigt från skolan IGEN!!! Har skrivit mycket om hur tufft det är i skolan men nu har det varit mycket ledigt först Diwali-lov som avslutades förra måndagen. Idag var de lediga för att det var Barnens-dag igår! Dock skönt för dem att vara lite lediga med tanke på den tuffa hösten som de haft!!!

Jag var och tränade på K`s friskis-pass uppe på taket. Det känns tydligt att man har tränat ett tag nu!
Eftersom Karolina skrivit ett brev till Anna som skulle postas åkte vi först och köpte kuvert. Inga trista grå kuvert här inte utan rosa i handgjort papper, 25 st för 125 rupies (ca 20 sek). Sedan vidare till Fabindia för att köpa jordgubbssylt och marmelad och sedan till postkontoret. Karolina var orolig att det skulle bli jobbigt! och Alexander stannade i bilen med Ramesh. Men det var inte jobbigt tyckte Karolina. vi ställde oss snällt i en kö. Men det visade sig att frimärken såldes i en annan kassa så det gick faktiskt ganska smidigt. Idag var det ingen papperstuss som var pensel i limmet till frimärkena utan en penna! Och nu är brevet till Anna postat och det ska bli kul att höra hur lång tid det tar? Mammas och pappas vykort härifrån hade tagit mellan 10 dagar och 1 månad att komma fram trots att vi postade dem samtidigt! Och nu får vi regelbundet (2 gånger) Ny Teknik hit! Vilket är ganska kul! Verkar ta en vecka eller så.
I eftermiddag har vi bara varit HEMMA och myst!
Karolina och jag spelade vårt i Indien inköpta Yathsee. Lite annorlunda regler än vi är vana vid. Men vi körde enligt våra vanliga! Det är inte fel det är bara annorlunda som Fredrik säger.

Ikväll skypade mormor och morfar från morfars födelsedagsfirande. Kul att få vara med några minuter och se dem alla! Tekniken är verkligen fantastisk! Glad att den finns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar