torsdag 11 november 2010

Slut på värmeljus


(Karolina och Alexander stolta över sina ID-kort i väntan på bussen)

Vart tar tiden vägen? Snart 2 veckor sedan mormor och morfar åkte hem. Men det innebär att det snart är bara 5 veckor tills vi sätt oss på planet och åker hem över jul. Vi kommer hem till Västerås den 20 december och åker tillbaka hit den 4 januari. Så drygt 2 veckor ska vi vara HEMMA! Det ska bli så kul!

Idag blev det en tur till gymmet innan det var dags att åka till OWC - morning coffee på Leela Palace. Tror det är 5 veckor sedan jag var där senast. Kul att fika med några av de andra svenskorna. En snabb sväng i gallerian och till vår favoritaffär Anokki hann vi också med. Jag anmälde mig till en Cooking demo av julkakor på ett av Bangalores lyxhotell i slutet av november. Det ska bli kul att se hur de jobbar i köket! Cooking demo på hotell och restauranger är ganska vanligt här.

Eftersom vi ska ha gäster på middag imorgon åkte jag förbi mataffären och handlade lite på vägen hem. Det är definitivt inte lätt att veta vad som finns i affären och planera vad man ska handla. Nu fanns det till exempel ingen rapsolja, någon grädde i tetra har inte funnits på tre veckor och senast jag handlade så fanns ingen tomatpure! Idag fanns det heller inga värmeljus. De var slut efter Diwali-festligheterna. Fick skicka iväg Ramesh på jakt efter. Han kom hem med några färgranna ljus i konstig form. Men det kommer nog att funka. IKEA borde vara här och sälja värmeljus! Nu blir det att ta med ett helt gäng hit efter jul. De som finns här brinner också VÄLDIGT kort tid!


(två kardemummabullmumsande barn nyss hemkomna från skolan!)

Ikväll blev det TACO-PAJ tack vare mormor och morfar som tog med taco-krydda hit till oss! Luktade som hemma sa Karolina. Och smakade som hemma också! Mums, mums!

Lärarna var lite snälla denna vecka efter lovet och läxbördan mycket mindre än normalt och otroligt mycket mindre än den sista läxan före lovet. Skönt att de fått lägga lite färre timmar denna veckan.

Imorgon blir det fullt program med yoga och sedan mosaik-kurs, handla lite smått inför kvällen och kanske få in mina Logistik-uppgifter! Längtar riktigt till yogan imorgon och hoppas att solen värmer uppe på taket när vi gör solhälsningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar