torsdag 18 november 2010

Golfdag!

Idag blev det golf! En härlig runda med I och M. 15 poäng ut och 17 hem får jag vara nöjd med! Att jag gjorde par på ett par 4 hål var också kul! Lite fint regn fick vi på oss på de sista 3-4 hålen. Men det var ingen monsunskur utan kändes mer som svensk sommar (20 grader och regn!)

Golfbanan ligger ca 30 minuter ut på landet från Palm Meadows där vi bor. På vägen ser man en mängd saker. Det som fångade mitt intresse på vägen hem idag var en tjej som stod och sålde grönsaker vid en enkel trävagn och som stod med sin mobil i högsta hugg och sms:ade. Det är sådana kontraster! Och i ett enkelt skjul där en familj bor står TV:n på! Att nästan hur fattigt de än har det så har de en mobiltelefon och en TV!

I lördags när vi var på klubben och åt så åt Alexander INTE upp sin köttfärssås för ovanlighetens skull. Vi fick med den hem i en folieform och i måndags gav jag den till Mary. Och i tisdags tackade hon så mycket och sa att hennes barn hade tyckt det var så gott! Antagligen ganska exotiskt för dem! Kul att kunna bidra lite.

Imorgon är det fullt program igen, yoga och sen mosaikkurs med efterföljande lunch! Det ska bli så kul att jobba vidare med elefanten och se vad det blir av det! Sedan besök av M med barn på kvällen för lite fredagsmys, då hennes man är i Sverige och Fredrik på väg hem från tjänsteresa i Chennai.

Imorgon ska Alexander på Leadership Camp över dagen och träna samarbete! Ska bli spännade att höra vad de gjort! Nästa vecka är det dags för Karolina att åka på en 3 dagars Leadership Camp och sova i tält. Gissa om jag är orolig för detta?

Underbart att vi är klara med läxorna och inte behöver tänka på det ett ögonblick idag. Nu kollar vi på Robin Hood!

Håller också på att ragga ihop lite Lucia-prylar till ABB´s familjedag nästa lördag då det är tänkt att svenskarna ska gå lucia-tåg inför 1000 indier! Bara vi får tag i en luciakrona så kan vi nog få till resten! Fortsättning följer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar