måndag 14 november 2011

Kramkalas...

...utbröt i morse när Mary kom. Som hon har längtat efter "mama" och "papa". Hon frågade redan i juli varför de inte var med då. Och tills jag bokade biljetterna har hon konstant frågat, "när kommer mama och papa"? Hon hade köpt en underbar bukett med 20 rosor för att hälsa dem välkomna. Och mormor och morfar hade med sig en "snöboll" från Kosta Boda och en ängel i present till Mary. Som nästan grät när hon fick och öppnade presenterna. Hon pussade ängeln och var så lycklig över sina presenter.



Idag hade Karolina fått ledigt från skolan, eftersom det var barnens dag och inte speciellt många lektioner, för att få vara med mormor och morfar lite på egen hand. Alexander får ta ledigt en annan dag.
Vi åkte in till Commercial Street där vi strosade runt i 2 timmar och besökte affärer och små skjul där vi varit många gånger förut. Karolina köpta svarta bangles (armband) och en ny sjal. Mormor köpte fina överkast med elefanter på till sommarstugan. En tur till Safina Plaza och den "marknad" som är där hanns också med. Oturligt nog byter de lite försäljare och den som sålde indiska barnkläder häromveckan var nu inte där. Synd! För Karolina ville gärna haft en likadan dress som Line fick.

Efter detta blev det en god lunch på Fava på UB-city. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar