tisdag 1 november 2011

Tillbaka i Bangalore och tempeldag

Både vi och familjen S är tillbaka från våra äventyr förra veckan. Familjen S från Kerala och vi från Himalaya. Båda var lite försenade igår. Men familjen S hann med en middag på klubben men det hann inte vi! Halv ett var vi hemma. Efter att en väg  på väg till flygplatsen var blockerad av en olycka natten innan fick vi köra runt Darjeeling tillbaka till flygplatsen. En omväg på ett par timmar trots att chauffören nu körde i 60 km i timmen istället för de 20-30 km/h som han körde i på vägen dit som var behagligt! Detta för att mötas av ett försenat flyg så att vi skulle missa vårt andra i Calcutta. Kom med ett annat, senare flyg i Calcutta via Hyderabad. 16 timmar efter att vi åkte från hotellet i Gangtok var vi hemma i Palm Meadows. På samma antal timmar skulle vi ha kunnat åkt från Västerås till Bangalore!

Idag tog vi det lite lugnt på morgonen och åkte sedan iväg och visade lite hinuiska tempel för våra besökare. Först Bull-tempel från 1500-talet och efter god lunch på Fava på UB-city även "Disney-templet" vid Total Mall. Samma man som äger ett shoppingcenter har byggt ett väldigt kommersiellt tempel bredvid. Intressant att se är att indierna tar båda på samma allvar!

Imorgon börjar skolan igen efter 11 dagars lov. Oj vad snabbt det gått! Karolina börjar med matteprov imorgon så lite matteförhör har det också blivit idag.

Ett inlägg om Himalaya kommer någon annan dag! Med sex så intensiva dagar och med säkert 1500 kort kommer det att ta en stund att skriva....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar