fredag 20 januari 2012

Antagen!

Så har det då kommit beskedet vi väntat på. Hur länge sedan vi ställde oss i kö vet jag inte? Flera år innan vi åkte till Indien i alla fall. I förrgår skickade de ut ett mail att antagningsbesked skickats ut. Nej, det är inte jag som ska plugga. Inte mer nu. Klar med det! Det är Karolina som ska byta skolan när vi kommer tillbaka till Sverige. Till Kunskapsskolan. Och hon har kommit in! Och det tror jag blir toppen med tanke på att hennes kunskapsnivå i olika ämnen kommer att skilja sig åt mot om hon hade gått i Sverige de senaste åren. I engelska och matte är de långt före här. Och även spanska kommer hon att ha läst i ett år när hon börjar sexan. Och i svenska, svensk historia och säkert några andra ämnen kommer hon att sakna lite. Så då blir Kunskapsskolan toppen, där de elevanpassar utbildningen.
Nu hoppas vi bara få tag på bläck så vi kan skriva ut antagningsbeskedet, skriva på , scanna och skicka tillbaka. Men det borde gå före den 30 januari!

På tal om spanska och Spanien så har skolan lagt resan till Spanien på påsklovet! Det enda lov som eleverna har under våren. Hur tänkte de då? eller tänkte de alls? Jag vet inte! Men en sak är säker, det blir ingen Spanienresa för Karolina härifrån i alla fall. Hon reser nog hellre med oss! Vart det nu blir?

Alexander läser om kroppen i skolan och kommer hem var och varannan dag och berättar om "urinsystemet", "andningssystemet", magen och annat. Han tycker det är krångligt men kul! Kanske blir han läkare?

Idag så blev jag nästan färdig  med mitt mosaikbord bara lite grönt längst ner på påfågeln sedan är den färdig. Trivs så bra på kursen. Miljön är härlig och en mängd trevliga människor. Men hade nog tänkt sluta efter bordet var färdigt, men är nu sugen på att göra ljushållare för väggen med Indiska gudabilder bakom. Så får det nog bli! Kanske kan de passa på väggen på balkongen hemma i Västerås? Idag bjöd norska K på lunch efteråt. Trevligt och mycket gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar