söndag 8 januari 2012

En riktigt härlig helg!

I går hade vi fest hemma hos oss. Med god hjälp av Mary som skalade och hackade gick matlagningen till 17 personer som en dans. Jag gjorde en ganska traditionell köttgryta med 3,4 kg! oxfile, spritsade potatismosrosor (med min nya sprits) och till efterrätt kladdkaka, ananaspaj med kokos, glass och jordgubbar. Allt blev riktigt gott! Karolina och kompisarna uppförde sin teater som de övat på i flera månader. Med sittplats numrerad biljett fick vi sedan bänka oss i Karolinas rum. Kul teater! Sent in på natten satt vi på terrassen och pratade och hade trevligt!

Idag har vi legat och solat och badat vid poolen, samma gäng som igår kväll. Alexander hittade sina kompisar G och T vid poolen som han lekte och badade med. Karolina och tjejerna badade och spelade badminton. Lunchen intog vi i solstolarna. Fredrik och jag spelade en timmas tennis med en kompis och Fredrik spelade bordtennis med Alexander. En härligt aktiv, avkopplande och trevlig söndag! Länge sedan vi hade en så trevlig söndag vid poolen!

Och medan vi var iväg vid poolen var Mary hemma och diskade undan all disk från igår (och det var en hel del) och städade och bäddade. Underbart att mötas av ett strålande rent kök när man kommer hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar