tisdag 17 januari 2012

Bröllop????

Ramesh är ju ogift som ni kanske alla vet. Han har "förhandlat" med mamma flera gånger och "förhalat" giftermålet. Hans mamma har under vårt dryga  år här presenterat många kandidater men Ramesh har vägrat. Han känner sig inte mogen (30 år) och vill helst av allt jobba några år till för att sedan få ett bättre liv med sin familj. Som jag kanske skrivit förut vill han låta mamma bestämma eftersom han inte vill ge henne mer sorg i livet. Vi har skojat ganska mycket om det här och i början lovade han att han skulle gifta sig innan vi åker hem. Men detta har vi lagt ner och känt att vi får nog tänka oss en resa till Indien efter att vi åkt hem för att gå på hans bröllop.

Men så igår berättade han att hans mamma har hittat en kandidat som uppfyller hans krav! (Känner inte till krav-specifikationen!) Och nu förhandlar de..... Vi håller tummarna att det blir ett bröllop innan vi åker hem! Det vore så fantastiskt!

Igår tittade vi på första avsnittet av "Macken". Först hade Karolina och Alexander lite svårt att fatta humorn. Men efter en stund skrattade vi alla gott åt 80-tals-skämten! Kul att titta på lite tv-historia!

Idag har jag haft Alexanders kompisars mammor här på fika. Amerikanske T´s och Franske G´s mammor. Trevliga pojkar och trevliga mammor!

I höstas lärde jag ju Mary att baka kanelbullar. Nu var det länge sedan hon gjorde det (och det fanns plats i vår lilla frys) så idag tyckte jag det var dags. Tyvärr hade hon glömt bort att de skulle jäsa två gånger så de blev lite hårda. Vi får ta en liten skolan igen nästa vecka!

Karolina (och Alexander) läster spanska sedan i höstas. Nu kanske Karolina ska åka till Spanien på studieresa i april. Men skolan har inte bestämt sig ännu. För många hade för dåligt resultat på proven. Gissa om Karolina vill åka? Hon känner sig ju hemma i Spanien. Men hon lämnar nog en nervös mamma efter sig här i Indien!

Har duktigt med träningsvärk idag! Första gången! som jag sprang utomhus här i Palm Meadows igår. När man gör det undrar man ju varför det tagit ett och ett halvt år? Skönt hursomhelst! Lite svalt på morgonen, 12 grader, men solen kom fram och värmde lite. Sprang 20 minuter i ett bra tempo. Nöjd med det. Känner mig lite stel idag efter en timma på gymmet idag också! Kanske springer jag imorgon också? Om inte H´s 39 1/2 årsfest i kväll blir allt för rolig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar